5.7.2012

supermegamahtava

Tätä laivareissua en olis kyllä jättäny väliin mistään hinnasta! Oli niin mahtava reissu että alta pois. Lähettiin siis tiistaina iltapäivällä bussilla tyttöjen kans Turkuun ajatuksena risteily. Laivana toimi Silja Europa ja reitti oli Turku-Tukholma. Laivasta ei tosin poistuttu vaan tää oli vaan tällänen 24h (vai 23? no ihan sama) risteily.
Kuuden tytön porukalla (+ yhen vanhemmat oli valvomassa, eipä niitä kyllä paljoo nähty) sielä sitten pidettiin hauskaa.
Iltaan kuulu kaikenlaista. Täälä en nyt viitti siitä tarinoida ja avautua, mutta hytissä ei siis ainakaan istuttu ;)
Koko ilta ja yö hengattiin ja istuskeltiin sielä laivalla, nukkumaan tuli mentyä viiden aikoihin.
En ihan tajua itteeni tässä kohtaan, mutta millä järjellä ihminen joka menee nukkumaan kello viis, herää kello yheksän? Mutta ulkona paisto jo aurinkokin ja kaikkee, niin pitihän sinne mennä sitten syömään aamupalaa kannelle ja kattella merimaisemia.
 Kuvia tuli otettua paljon, mutta tässä vähän sellasia mun kameralta löytyneitä julkasukelposia :) Parhaat kuvat on tietenkin muitten kameroilla, mut niitä ei oo ehitty lähettään joten tyytykää näihin :D




Oho, olipas paljon kuvia :)
Ens vuonna lähetään kyllä niin uudestaan laivalle. Kunhan minä ja meijän porukan muut vaihtarit selvitään takasin suomeen :D

Oon laskuissa jo ihan sekasin, kun tuo en muista mihin päivään oon laittanut tuon päivälaskurin. Mutta jokatapauksessa noin 20 päivää jäljellä!

♥Anni

Jotenki tää biisi vaan jäi soimaan päähän tältä reissulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti