14.4.2012

Pahoitteluni...

...pienestä ulkoasuhäslingistä. Oon tehny tätä blogia aina vaan tälläsellä miniläppärillä, enkää oo tajunnu et noi mittasuhteet jotenki muuttuu nii on tässä pieni rojekti meneillään. Ei se kuitenkaa blogin lukemista haittaa, ulkoasu vaan vähän on tollee oudosti :)

13.4.2012

Yllättävä perjantai 13.

Nyt tapahtu se mitä olisin viimeseks odotanu tältä päivältä (perjantai 13., u know): EF soitti (tai oli soittanu jo eilen mutta soitin takas tänään kun tavalleni uskollisena olin jättäny puhelimen äänettömälle) ja kerto että mulle on löytyny mahdollinen koulu ja joku Tervetuloa-perhe. En ihan 100% varma oo vielä mikä toi Tervetuloa-perhe on, se puhelu kun kesti sellaset reilu 5min välitunnilla sateisella koulun pihalla, ja olin muutenkiin nii innoissani. Sen verran kuitenkin sisäistin, ettei tää perhe oo se lopullinen, vaan vietän sielä max. 8 viikkoo. Tähän perheeseen kuulu pariskunta jonka kukaan viidestä lapsesta ei asu enää kotona. Niillä on koiria ja lintuja ja saisin kuulemma oman huoneen :) Asuvat Nebraskassa jossain kylässä missä asuu n. 1000 henkilöä (ihanaa, kaikki tietää kaikkien asiat!) ja se koulukin on ihan pieni. Voin tässä nyt 100% varmuudella sanoo että tämä tyttö viettää seuraavan kouluvuotenka nebraskassa! Ihanaa kun nyt  tietää mitä vastata kun ihmiset kyselee että minnekkäs päin USA:a sitä ollaan menossa :D
Kartasta ympyröity Nebraska, kuva: we heart it

Nebraska info

Pääkaupunki: Lincoln
Suurin kaupunki: Omaha
Osavaltion pinta-ala on n. 200 500 km2, josta suurin osa maapinta-alaa (ei siis paljoa järviä).
Asukkaita vähän vajaat 2 miljoonaa.
Naapuriosavaltiot: Etelä-Dakota, Iowa, Missouri, Kansas, Colorado, Wyoming
Nebraska sijaitsee ihan tän Keskilännen (mun alue toive) alueen rajalla.
Ja jos oikein oon ymmärtäny niin Nebraska on pyörremyrskyosavaltio! Ei kyllä mua haittaa ;)

11.4.2012

En keksi tähän otsikkoa :/

Levi<3
Pääsiäisloma ohi :) Ite lomailin muutaman päivän ylimäärästä kun oltiin lapissa perheen kanssa. Jotenkin tuntuu että oon koulussa ihan pihalla kaikesta vaikka otinki vaan kaks päivää vapaaks :/ Väsän suretti jättää mun lumilauta mökille ku tiiän etten pääse laskeen sillä ens vuonna... Levin rinteitäki tulee ikävä :( Toivon siis todellakin pääseväni lasketteleen jenkeissä!

Tälleen loman jälkeen on aika energinen olo. Löysin mm. mun kadonneen koulumotivaation jota oon ettiny tässä kolmen jakson verran.. Lomalla jopa korvasin mun menetetyt koulupäivät itseopiskelemalla ah-niin-ihania vektoreita. Mutta juu, kokeittenpalautuspäivää odotellessa. Mua vähän pelottaa että mun enkun numerot jotenkin vois vaikuttaa tähän vaohto-operaatioon :( Mut ei ne kyllä voi, pelottaa vaan :D

Jaksoin sitten jopa alottaa mun "kesäksi kuntoon" projektin. Tää on ennätys, koska edellisinä vuosina en oo saanu aikaseks ees alottaa tätä! Lenkkeilyn merkeissä siis vietän aikaa. Jääköhän mulle aikaa mihinkään muuhun kun läksyihin, lenkkeihin ja ratsastukseen?

Eikä vieläkään mitään uutta vaihto-oppilas rintamalta. Perhettä/koulua odotellessa :)