12.7.2012

It's time to turn a page.

Nyt alkaa siis oleen se aika, kun vaihtareita alkaa lähteä maailmalle. Ensimmäiset on jo onnellisesti tutustumassa uuteen kulttuuriin ja munkin lähtöön on enää alle kaks viikkoo! Oliskos nyt siis hyvä aika toivottaa kaikille vaihtareille aivan mahtavaa vuotta, minne ikinä sitten olettekin menossa!

Kaks viikkoo tuntuu tosi pitkältä ajalta, vaikkei se sitä oo. Ei oo yhtään sellanen tunne että olisin jo kohta lähössä..
Kävin toissapäivänä ostamassa vähän tuliaisia host-perheelle.
Tervetuloperheelle ostin reseptikirjan, missä on keikenlaisia suomalaisia reseptejä ja sitten siinä aina kerrotaan vähän siitä ruoasta. En viittiny ostaa mitään sellasta perus Suomi kirjaa, koska näitten host-vanhempien facebook kaverina (kyllä. Luit aivan oikein. Stalkkasin facesta...) oli joku suomalainen poika, niin oletan että siitä taloudesta saattaapi löytyä joku sen tapanen ennestäänkin. EF:n antamissa perheen tiedoissa kuitenkin luki, että pitävät ruuanlaitosta, joten luulen että tää on ihan hyvä idea :) Sitten lisäks tietenki vähän Fazerin sinistä ja salmiakkia. Äiti raahasikin kaupasta jo neljä levyä ja tottakai ajattelin että ne riittää. Eikä kuulemma riitäkään :D "Ainakin neljä levyä pitää vielä ostaa."
No, kyllä äiti tietää :)

 Sitten tälle toiselle perheelle, mitä en siis vielä tiedä, ostin sellasen Suomi-kirjan, jossa kerrotaan vähän kaikenlaista. Mulla on se periaate, etten vie mitään hirmu isoo ja paljon, koska eihän se oo se juttu. Tuleehan sitten joulu ym., jollon voi pyytää porukoita lähettään täältä jotain suomalaista. Joten päädyin tähän kirjaan ja tietysti sama suklaa-salmiakki paketti mukaan. Jotain olis tähän kuitenkin kiva vielä ostaa. Harmi vaan kun ei tiedä siitä perheestä vielä mitään, niin on hirveen hankala lähtee hankkiin mitään.... :/

Millasia tuliaisia muut vaihtarit on ajatellu viedä?

♥Anni



                                       




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti