26.7.2012

Norwich University

Täälä sitä nyt sitten ollaan! Eilen saavuttiin Bostonin lentokentälle joskus... 7 aikaan illalla (paikallista) josta matka jatku bussilla kohti Northfieldiä. Kampukselle saavuttiin sitten joskus myöhään, en muista ihan tarkkaan kun olin siinävaiheessa jo niin väsyny :D Matka kesti kauan, mutta ehtihän ainakin tutustua muihin vaihtareihin.

Kaikki on nyt vielä vähän sekasin kun huomasin eilen, että mun puhelin ei toimi täälä: puhelin ostoksille -> ja mun tietokoneen johto ei jostain kumman syystä sovi mun adapteriin, ja koneen akkukin on ihan lopussa. JES!

Leiri on tähän mennessä kyllä vaikuttanu aivan mahtavalta! Tää päivä meillä oli vapaa-aikaa ja huomenna alkaa varsinainen ohjelma. Mun huonekaverinkin pitäis saapua tänä yönä :)

Ei tää päivä kuitenkaan ihan lusmuillessa oo menny. On tässä kierrelty vähän kampusta ja sen ulkopuolellakin ja päivän kohokohta oli Commando Hike mistä myöhemmin lisää, jos mennään uudestaankin ;)

Englantia on tullu puhuttua yllättävän vähän, koska kaikki hengaa vaan oman maalaistensa kanssa. Mutta huomenna meijät jaetaan johonkin luokkiin, niin ehkä se sitten lähtee siitä :)

yöllinen Boston, bussin ikkunasta..
Huoneen ikkunasta
"Patterson", siis talon nimi missä mun huone sijaitsee


 Lisää kuvia ja juttua kun on enemmän aikaa (ja akkua) kirjotella :)

♥Anni





22.7.2012

Am I really going to USA?!

2 päivää? oikeesti? 

Pakkaaminen etenee jo hyvällä mallilla, kattokaa vaikka jos ette usko!


Vaa'an kanssa koko ajan pitää kyllä tarkkailla, ettei painoraja ylity.. Tässä vaiheessa taidetaan olla jo aika lähellä kahtakytä kiloo, APUA!

Eilen näin sain kuulla aika monta "Hyvää matkaa!" toivotusta kun oltiin juhlimassa serkun häitä. Olihan se kiva nähä sukulaisia, kun ei niitä nyt pitkiin aikoihin tuu näkeen.

Asiasta kukkaruukkuun, tiedättekö kuinka ärsyttävää on, kun aamulla väännät hiuksias puoli tuntia kuosiin, mutta kun astut autosta ulos... Tuuli jotenkin vaan sattuu oleen paikalla aina oikeaan aikaan.

hah!

Mut joo... Tänään sitten hyvästit mummille, täti ja enokin tuli poikkeen läksiäiskahvilla. Päivällä käytiin porukoitten kanssa syömässä oikeen pitkän kaavan mukaan Tampereen Finlaysonin aukiolla sijaitsevassa The Grill ravintolassa. Ja olihan se hyvää!
Huomenna onki sitten tiukanpuoleinen aikataulu: Kaveria nään kello 12 aikoihin, kirpparipöytä pitäis käydä vielä kattomassa ennen kun jätän sen äitin hoidettavaks, toinenkin kaveri ehti varata pienen siivun mun päiväohjelmasta ja neljän jälkeen sitten pitäis valmistautuu ratsitunnille. No sieltä kun sitten kotiudun joskus seittemän aikaan, niin loppu aika kuluu sitten varmaan matkalaukkua viimeistellessä. Onneks lento lähtee tosiaan vasta 15.30, niin ei tarvi liian aikasin lähtee :)
Aaaaaaa, odotan jo että tapaan kaikki muut vaihtarit :D
Tää taitaakin olla viimonen postaus ennen kun lähen, joten seuraavaks saattekin lukee ekoista kokemuksista ameriikan mantereelta :)

♥Anni

17.7.2012

It's getting closer..!

Hmm.. Viikon päästä tähän aikaan hengaan luultavasti Iceland Airin lennolla, mutta en edelleenkään voi uskoo että oon todellaki lähössä vuodeks amerikkaan. What's wrog with me? Valmennustilaisuuden jälkeen jännitin ihan hirveesti, mutta nyt ku tyypit kyselee multa että jännittääkö, niin mun on pakko aina vastata ei, koska mua ei oikeesti jännitä yhtään! Jokseenkin outoa... :/
Pakkaamista en oo vielä alottanu, mut eihän siinä ny voi viikkoo mennä? Jos normaalistikin alottaa pakkaamisen muutama tunti ennen lähtöö, nii eiköhän muutama päivä riitä :)

Joitain sukulaisia pitäis vielä nähdä enkä tiedä missä välissä. Kun kukkapenkkejä lupasin tällä viikolla mennä kitkemään (siinä meneeki sitte päivä tai 2), tänään nään kavereita ja illemmalla vähän serkkua perheineen, lauantaina serkun häihin, sunnuntaina varmaan jotakin porukoitten kanssa ja maanantai ilta kuluukin sitten viimisellä ratsastustunnilla (päivällä kaikki on töissä). Missä välissä mulla on aikaa? Ja sillon kun mulla on aikaa, niin yleensä muilla on jotain menoo.
Vai teenköhän mä tästä itte vaan liian monimutkasta?

Jokatapauksessa.. Kaikki tärkee on nyt hankittu. Oon vähän jo alkanu kattoon sellasia vaatteita sivuun mitä en enää tuu käyttään.
Huolettaa vähän vaan kun en oo vielä saanu tietää mun jatkolentoja leiriltä perheen luo Nebraskaan. Mutta ei varmaan pitäis itsekseen miettiä tälläsia ja saattaa itteensä hirveeseen paniikkin. Helpompaa olis varmaan ottaa yhteyttä ja kysyä EF:ltä :)

Onko muuten kellään muulla vaihtarilla olli sellasta tunnetta, että on ihan pihalla, koska suurin osa kaikista papereista ja valmentautumismateriaaleista on englanniks? Vai oonko mä ainoo. Luulen kyllä ymmärtäneeni noin pääpiirteittäin kaiken, mutta olis vaan jotenkin varmempi olo jos sais vähän jotain infoo suomekskin..

♥Anni




 


12.7.2012

It's time to turn a page.

Nyt alkaa siis oleen se aika, kun vaihtareita alkaa lähteä maailmalle. Ensimmäiset on jo onnellisesti tutustumassa uuteen kulttuuriin ja munkin lähtöön on enää alle kaks viikkoo! Oliskos nyt siis hyvä aika toivottaa kaikille vaihtareille aivan mahtavaa vuotta, minne ikinä sitten olettekin menossa!

Kaks viikkoo tuntuu tosi pitkältä ajalta, vaikkei se sitä oo. Ei oo yhtään sellanen tunne että olisin jo kohta lähössä..
Kävin toissapäivänä ostamassa vähän tuliaisia host-perheelle.
Tervetuloperheelle ostin reseptikirjan, missä on keikenlaisia suomalaisia reseptejä ja sitten siinä aina kerrotaan vähän siitä ruoasta. En viittiny ostaa mitään sellasta perus Suomi kirjaa, koska näitten host-vanhempien facebook kaverina (kyllä. Luit aivan oikein. Stalkkasin facesta...) oli joku suomalainen poika, niin oletan että siitä taloudesta saattaapi löytyä joku sen tapanen ennestäänkin. EF:n antamissa perheen tiedoissa kuitenkin luki, että pitävät ruuanlaitosta, joten luulen että tää on ihan hyvä idea :) Sitten lisäks tietenki vähän Fazerin sinistä ja salmiakkia. Äiti raahasikin kaupasta jo neljä levyä ja tottakai ajattelin että ne riittää. Eikä kuulemma riitäkään :D "Ainakin neljä levyä pitää vielä ostaa."
No, kyllä äiti tietää :)

 Sitten tälle toiselle perheelle, mitä en siis vielä tiedä, ostin sellasen Suomi-kirjan, jossa kerrotaan vähän kaikenlaista. Mulla on se periaate, etten vie mitään hirmu isoo ja paljon, koska eihän se oo se juttu. Tuleehan sitten joulu ym., jollon voi pyytää porukoita lähettään täältä jotain suomalaista. Joten päädyin tähän kirjaan ja tietysti sama suklaa-salmiakki paketti mukaan. Jotain olis tähän kuitenkin kiva vielä ostaa. Harmi vaan kun ei tiedä siitä perheestä vielä mitään, niin on hirveen hankala lähtee hankkiin mitään.... :/

Millasia tuliaisia muut vaihtarit on ajatellu viedä?

♥Anni



                                       




7.7.2012

Videos

17 päiväääääääääää!!!

En voi uskoo tätä! APUA! 17 päivää ja istun todennäkösesti lentokoneessa matkalla ikimuistoselle leirille, ja sen kautta sitten viettämään varmasti yhtä elämäni pahaimmista vuosista!
Leiristä puheenollen, löysin YouTubesta videoita edellisistä leireistä, ja meno näkyy olleen mitä mahtavin. Leiriä odotellessa!!

 

 

Tää vimene on aika pitkä ja tylsänpuoleinen, mut siin on kyl ihan asiaa :)

♥Anni

 

5.7.2012

supermegamahtava

Tätä laivareissua en olis kyllä jättäny väliin mistään hinnasta! Oli niin mahtava reissu että alta pois. Lähettiin siis tiistaina iltapäivällä bussilla tyttöjen kans Turkuun ajatuksena risteily. Laivana toimi Silja Europa ja reitti oli Turku-Tukholma. Laivasta ei tosin poistuttu vaan tää oli vaan tällänen 24h (vai 23? no ihan sama) risteily.
Kuuden tytön porukalla (+ yhen vanhemmat oli valvomassa, eipä niitä kyllä paljoo nähty) sielä sitten pidettiin hauskaa.
Iltaan kuulu kaikenlaista. Täälä en nyt viitti siitä tarinoida ja avautua, mutta hytissä ei siis ainakaan istuttu ;)
Koko ilta ja yö hengattiin ja istuskeltiin sielä laivalla, nukkumaan tuli mentyä viiden aikoihin.
En ihan tajua itteeni tässä kohtaan, mutta millä järjellä ihminen joka menee nukkumaan kello viis, herää kello yheksän? Mutta ulkona paisto jo aurinkokin ja kaikkee, niin pitihän sinne mennä sitten syömään aamupalaa kannelle ja kattella merimaisemia.
 Kuvia tuli otettua paljon, mutta tässä vähän sellasia mun kameralta löytyneitä julkasukelposia :) Parhaat kuvat on tietenkin muitten kameroilla, mut niitä ei oo ehitty lähettään joten tyytykää näihin :D




Oho, olipas paljon kuvia :)
Ens vuonna lähetään kyllä niin uudestaan laivalle. Kunhan minä ja meijän porukan muut vaihtarit selvitään takasin suomeen :D

Oon laskuissa jo ihan sekasin, kun tuo en muista mihin päivään oon laittanut tuon päivälaskurin. Mutta jokatapauksessa noin 20 päivää jäljellä!

♥Anni

Jotenki tää biisi vaan jäi soimaan päähän tältä reissulta :)