26.8.2012

Last day in Manley

Eka kokonainen viikko koulua ohi, ja kolmet cross country treenitkin tässä koettu. Koulu alkaa jo tuntua vähän koululle ja mun täytyy kyllä perua puheeni siitä matikasta. Se ei oo mitää helppoo ja oonki miettiny että pitäisköhän vaihtaa helpompaan. Se mikä siitä tekee niin vaikeen on ne matemaattiset termit englanniks. Ja oikeesti luulin et ollaan käyty noi asiat jo suomessa mut en ookkaa siitä enää nii varma. En kuitenkaa haluis että koko mun lukkari menee sekasin, joten ajattelin tehä sen vaihdon jos samaan aikaan menee joku helpompi, vaikka algebra tai geometria. Enkä kyllä haluu että mun ruokailuaika vaihtuu (meillä on siis 1. ja 2. ruokailu) koska kaikki kaverit on samassa ruokailussa enkä sitte tiiä mihin istuisin siellä 1. ruokiksella :( Mut toivottavasti alkaa sujua kun vähän enemmän oppii kieltä ja sillee.
Vastapainona pänttäämiselle onkin sitten reenit aina koulun jälkeen. Ainii, ja lauantaina kello 8:00am.. Odotin jo innolla ihania lauantaiaamuja jollon saa nukkuu pitkään. Tänään en kyllä reeneihin menny, sillä ei ollu ketään kuka pääsis heittään mut Plattsmouthiin.
Eilen treeneissä otettiin aikoja. Me tytöt juostiin 2,5 mailia (vähän reilut 4 kilsaa) ja pojat vähän enemmän. Olin kyllä niiiiin tyytymätön aikaan 28.14min. Mutta sehän siitä tulee kun pitää kuukauden tauon juoksusta, tai liikunnasta ylipäätään. Mut ei se haittaa, en ainakaa ollu viiminen :D Ja meillä on tosi ihana joukkue jossa kaikki kannustaa ja kehuu toisiaan nii tuleehan siinä vähän parempi mieli, vaikka ei ihan tavotteeseen päässy. Meillä on tää TimeTrial- juttu vissiin kerran kuussa joten kattellaan kuukauden päästä. Oonkohan ihan hullu jos sanon juoksevani alle 22..?

Ja huomena sitte muutto! Oonki jo vähän pakkaillu, vaikka kukaan ei oo tiistain jälkeen maininnukkaan mun muutosta, mutta oletan että se on huominen. Ihan kiva että pääsen nyt vähän lähemmäs kaikkee missä tapahtuu jotain. Esim. eilen oli meijän koulun eka jalkapallopeli enkä päässy sinne koska reenit loppu vartin yli viis. Sitte piti mennä kotii (huom 30min ajomatka) suihkuun ja syömään ja sitte olis vielä pitäny tulla takas. Peli alko seittemältä enkä oo varma oisko täälä ollu ketää kuka olis halukas hakeen mut kotio..

Oon ny hengannu täälä kotona koko päivän. Heräsin puol kaheksan.. Miksi? Yleensä herään vapaapäivinä joskus 10-12 aikoihin ja kun tulin tänne jenkkilään niin oon alkanu herään tosi aikasin. Mut on toikin aika luksusta kun kouluun heräilen siinä kuuden aikoihi :D
Aamulla täälä ei ollu ketään kotona nii avasin sitte skypen ja tuli juteltua porukoitten kans sellaset viis tuntia. Parin viikon asiat läpikäytiin siis aika hyvin :D Host-äiti lähti Lincolniin jonkun 1v synttäreille, host-veli on jossain joten oon nyt ton host-isän kanssa täälä kotona ja mulla on vakava ongelma: en tiiä mitä voisin syödä!

tarviin lisää tätä! söin jo kaiken.. :3
Mun huone. Aika karu etten sanois...
GretaMarie

Cali

♥Anni

Ainii, tein tänää twitterin.. Opin ehkä joskus käyttään sitä :p


23.8.2012

#330

Jeiiiii! Nyt mut on vihdosta viimein rekisteröity kouluun, koska mulle löyty pysyvä isäntäperhe! Muutan sinne jo tänä sunnuntaina!!! Perheeseen kuuluu äiti Jina, isä ... en muista, tytöt Katie ja Jaclyn ja koira Daisy. Katie on seniori, mutta vuotta vanhempi ja Jaclyn on sophomore eli 15-16 vuotias. Koko perhe on toooosi mukava ja tytöt varsinkin. Talolta on jotain 10 minuttia koululle, ja pääsen kouluun Katien kyydillä koska sillä on ajokortti. Paaaaljon parempi ku tää nykynen 30min ajomatka.. :D
Kouluun rekisteröitymisen myötä sain mun oman lounaskoodin (koodi mikä näppäillään kun haetaan ruokaa, ei siis tarvi aina sählää rahojen kans siinä) ja säilytyslokeron (siitä postauksen otsikko). Nää loksut on kyllä jotain niin vaikeita käyttää. Oon yrittäny avata sitä varmaan 15 kertaa ja oon saanu sen yhen kerran auki. Yhden. Muullon oon aina pyytäny jotai auttaa mua :D Se vielä, kun tuntien välissä on tosiaan se 2min aikaa (eikä hyvä seuraa jos myöhästyt) niin se kaappi pitäis saada äkkiä auki.
Eilen kävin terveystarkastuksessa, että pääsen liittyyn cross country joukkueeseen. Ja jos jollekin on epäselvää niin se on maastojuoksu joukkue :) Tänään oli ekat treenit ja oon niiiiin väsyny! Valmentaja sano mulle että mulla kävi huono tuuri kun ekana päivänä mentiin treeniohjelman ehkä rankin treeni, mut hyvin se meni. Kyllä huomas että on ollu kuukauden tauko juoksemisesta, mutta kyllä se tästä kun tottuu. Treenit on tosiaan joka päivä että vähän pakko tottua.
Meijän valmentajat on onneks ihania ja ryhmä tosi mahtava. Me treenataan siis tytöt ja pojat yhessä, vaikka meillä onkin eri kisat, joten meitä on iso ryhmä.

Tänään oli koulussa jotain niin outoo: kävelypäivä. Ja se on kuulemma joka keskiviikko. Eli yhen tunnin ajan mennään ulos juoksuradalle käveleen 40min ajan. Tälläviikolla se oli historian ja yhteiskuntaopin tunneilla, ja mulla on molemmat joten kävelin kaks kertaa :D Nää yrittää jotenkin estää sitä että amerikkalaiset on maailman lihavin kansa.. Ei se niin hirveetä ollu, siinä käveltiin ja juteltiin, mutta se kuumuus. Eihän sielä kentällä tietty mitään varjoo ollu..

Mutta juu, siinähän se. Eips mulla muuta kun että anteeks taas kerran ettei oo kuvia :(

♥Anni

19.8.2012

Säläpostaus

Sunnuntaipäivät kun tuppaa aina oleen vähän tälläsii lagituspäivii (vähän niinku Suomessakin, ainaki mulla..) nii eipä oo muuta tekemistä ku kirjottaa tänne :)
Tultiin täs puolisen tuntii sitte kirkosta ja nyt tuo hostäiti leipoo jotakin, sitä odotellessa :P

Eilen lähettiin joskus puol 12 ajamaan Papillion nimistä paikkaa, joka on niinku Omahan eteläosassa. Sielä katteltiin hostvanhempien tyttären pojan jalkapallopeli ja sitte lähettiin ruokaostoksille. Ekaks poikettiin kuiteskin Kohl's nimisessä vaateparatiisissa! Se oli iiiiiso paikka missä oli kaikkee vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kenkii, laukkuja ja sitte jotai sisustusjuttuja. Vaatteet oli pääasiassa sellasia J.Lo Collection, Rock&Republick, Lauren Conrad, SimplyVeraVeraWang yms. mistä sais suomes maksaa jonkun verran mutta täälä ne oli samaa hintaluokkaa kun joku Only tai Veromoda.
En mää sieltä kuiteskaa mitää ostanu ku kävästiin vaan pikasesti.
Matka jatku sitten ruokaostoksille. Oonkohan jo maininnu siitä kuinka valtavia nää ruokakaupat on? Mentiin Walmartiin ja sielä lähin sitte omille teilleni kun oli kaikenlaista ostettavaa, mm. koulujuttuja. Hah, olisin varmaan tarvinu kartan!
No, lopulta kuitenki selvittiin sieltä kaupasta kunnialla ulos ja lähettiin hakeen hostisää sellasesta Buffalo nimisestä paikasta mihin ihmiset menee yleensa katteleen kaikkia pelejä ym. Tää isä oli kattomassa baseball peliä silläaikaa kun me käytiin kaupas.
No sielä oli sitte istumassa myös mun kaks host-siskoo, ja jumituttiin siihen pariks tunniks :D Nää laitto mut mm. maistaan RootBeer nimistä juomaa, mikä maistuu vähän hammastahnalle. En tykänny..
Tultiin kotio joskus 7 aikaan ja mulla oli ihan karsee nälkä, mut ei me syöty sitte enää mitää. Nää syö 2 ateriaa päivässä ja se on outooooo.  Eilen söin aamupalan (2 paahtoleipää) ja Tonnikala-salaatti leivän Panera Breadissa.

Tiettekö mikä vielä ärsyttää? Nää on ihan urheiluhulluja. Seuraa jääkiekkoo, amerikkalaista futista, lentopalloo, koripalloo ja kaikista hulluimmin baseballia. Kokoajan on joku näistä seittemästä telkkarista päällä ja sieltä tulee joku peli. Mutta mutta mtta ei eurooppalaista jalkapalloo.. Ja tiettekö mikä alko tällä viikolla? Englannin valioliiga!
En urheiluu hirveesti seuraa, mutta valioliiga, mestareiden liiga, euroopan- ja maailmanmestaruuskisat sekä tietty lätkän MM on jotai mitä haluun nähä. En ny tarkota et oon tullu tänne vaan roikkumaan TV:n eessä, mut kun ei mulla tällähetkellä oo mitään muutakaan menoo nii mitäs sitte vaikka haluisin kattoo pari peliä? No, ne ottelut mitä haluisin kattoo (Chelsean pelit) tulee FOXsoccer tai ESPN kanavalta. Täälä ei näy FOXsoccer ja ne kaks otteluu mitkä näkyy ESPN:ltä tulee sunnuntaisin, 7:45am... Joten Iltalehden tulospalvelu♥
Tää on muutes aika hassuu, koska vihaan pelata jalkapalloo mutta rakastan kattoo sitä :3

we♥it

♥Anni

PS. I ♥ Monkeybread!


18.8.2012

I'm the survivor!

Huh huh! Eka päivä koulua takana, mitäköhän siitä ny sanois.
No jos vaikka ihan alusta alottais.
Eli herätys oli kello kuus... Mikä oli outoo, koska Suomessa herään kouluun joskus 7 jälkeen. Mutta koska auto starttas pihasta vartin yli seittemä, ei siinä paljoo muita vaihtoehtoja ollu.
Luulin että en sais yöllä unta ja kädet tärisis aamulla, mutta ei siinä mitää sellasta ollu. Yleensä oon kyllä hirvee jännittäjä :/
Saavuttiin koululle joskus 7:45am ja siitä tepastelin suorinta tietä opinto-ohjaajan toimsitoon, joka vaihto mun liikunnan heti pyydettyäni kuvikseen (sanoi että olis ehkä vähän liikaa jos ottasin sen ranskan) ja sitte lähettiin sinne käytävään metsästään jotain joka haluis näyttää mulle paikkoja. Ja sielä käytävillä oli niiiiiin kova hälinä ettei mitään rajaa. Joka puolella näky erilaisia ihmisiä ja niitä sini-valkosissa (koulun värit) cheerleader asuissa palloilevia tyttöjä. En oikeesti oo ajatellu että ne on oikeesti ne hamoset päällä sielä kouluaikanakin :D
Seisoskeltiin siinä auditorion edessä sitten, kun kaikki seniori-luokat alko valumaan sinne päin, ja siihen ilmesty sitte tää tyttö, Marissa mistä kerroin että oli jutellu mun kans facessa. Ja hänen kaverinsa Laura ja sitten vielä yks jonka nimee en muista. He lupasivat sitten pitävänsä musta huolta loppupäivän.
Auditoriossa oli sellanen perus rehtorin puhe ja sääntöjen kertaus, ja sen jälkeen mentiin poikkeuksellisesti ennen ekaa tuntia homeroomiin. Tänään oli muutenkin vähän erilainen päivä, kun kaikki tunnit kesti vaan jotain puolisen tuntia ja ne meni ihan eri järjestyksessä kun yleensä.

1. Español
Espanjalla alko siis mun päivä. Tosin ei ekalla tunnilla mitään opiskeltu. Opettaja esitteli ittensä ja halus tietää meistä jotain ja sitten olikin se aika jo kulunu.
Ootan kyllä tosi innolla näitä tunteja. Tää kestää koko vuoden, joten tässä oppii kuulemma sellasen määrän espanjaa kun suomessa 2-4 kurssin aikana, riippuu koulusta.

2. Publications
Eli vuosikirjan tekoo. Ei tääläkään mitään erikoista tehty. Opettaja kyseli vaan että kuka on ja millä luokalla, sitten mentii vähän läpi mitä meijän pitää tehä. Lähinnä valokuvaamista, ja se velvottaa kulkeen aika paljon kaikkiin koulun peleihin ja tapahtumiin. Ei haittaa :D

5. Pre-Calculus (sanoinhan et nää tunnit ei tänää menny ihan numerojärjestykses?)

Suomeks siis matikkaa. Tää on tän koulun toisiks vaikein matikan kurssi, ja musta vähän tuntuu siltä että osa näistä asioista on käyty meillä jo ylä-asteella. No, kattoo ny mitä tästä tulee, voi olla ihan hyvä jos tää on joku helppo kurssi, koska noi englannin kieliset matikka-termit ei oo ihan hallussa :D

LUNCH
Tää oli jo kokemus sinänsä :D Meijän opettaja päästi meijät vähän aikasemmin joten päästiin varaan hyvät paikat ruokalasta. Ekan päivän ruokailu on näille iso juttu, koska se menee kuulemma niin että mihin pöytään ekana päivänä istut niin siinä syöt koko vuoden. Joku oppilaitten kirjottamaton sääntö :D Siinä oli kaikkee säätöö sitte ja ruokajono alko kasvaa joten kun päästiin siihen pisteeseen että ruoka piti ottaa niin meillä oli jotai 7 min aikaa syyä. Päädyttiin sitte ottaa sellaset "Sacklunch" pussit, missä oli jotain välipalakeksejä, joku pähkinävoi-viinirypälehillo leipä, omenamehu ja jotai perunalastu-juttui. Useemmat kantaa omia eväitä mukana sellais eväsboxeissa, mut aattelin mennä noilla koulun tarjoomisilla, ainaki siihen saakka et saisin jonkun kivan astian hommattuu mis voi kuljettaa omat ruuat. Ja ei se koulun ruoka nyt niin pahalta näyttäny. Toki sielä oli kaikenmoista hampurilaista ja friteerattuja juttuj, mut myös hyvännäkösiä salaatteja yms. joten saas nähä :)

3. Government
Yhteiskuntaoppia. Täälä vaa jaettiin istumajärjestykset ja sitte vapaata hengailua. Juttelin parin tytön kanssa siinä sitte ja vaikutti tosi mukavilta. 

4. Arts
Kuvista. Taas vaan juttelua ja vuoden tavoitteiden läpikäymistä.

6. English
Hah! Onnistuin eksyyn väärään luokkaan. Istuskelin ilosesti Amerikan historian tunnilla kunnes tajusin et hei, nythän on vasta kuudes eikä seittemäs tunti! Hipsin hiljaa luokasta ulos ja menin nolona myöhässä englannin luokkaan. Se opettaja on btw ihan pimee :D Hauska, mutta hiukka outo.. Sielä alotettiin kyllä nii että joutu tää englannin kieli heti koetukselle: runoja!  Saatiin kaks runoo, Howard Nemerow - September, The First Day Of School ja Billy Collins - Aristotle
Toi Aristotle on ainaki vähä haastavaa, ku en ees tiiä mitä me niille runoille tehään ens tunnilla.. Analysoidaan? Hope so not!

7. American History
Hih, viimeseks siis vasta tää hissa ;) Ja sielä samaa vanhaa, eli opettaja puhu koko puoli tuntii ja sitte päästii kotio.

Koska mua ei oo vielä rekisteröity tonne järjestelmään, niin osalla opettajista ei ollu mitään hajuu että mää oon tulos sinne. Siinä ne oli sitte vähä huuli pyöreenä ku paikkojenjaon jälkee mää meni niille sillee "Sori mut sää et maininnu mua, mää oon se vaihto-oppilas joka ei oo vielä täälä kirjoilla mut käyn tätä kouluu kuitenki.."
Ihmiset oli ihanii, jotkut oli heti sillee "Hei vähän siistii, mistä sää oot?!", kun kuulivat et oon vaihtari. Ne jotka ei tullu puhuun niin vähintäänki hymyili mulle. Suomessa kun joku tuntematon hymyilee sulle nii se on heti ihan weirdo.

Maanantaita odotellessa! Toivottavasti löytyis perhe mahdollisimman pian, ei näitä kuuden herätyksii kauaa jaksa :D
Anteeks muuten ettei oo kuvii.. Ei ollu aikaa ottaa :(

we♥it
hah!
we♥it




♥Anni


17.8.2012

iiiks!

Eka päivä koulussa huomenna (siis perjantaina).

Wish me luck!


15.8.2012

Se tunne kun...

 ... oot ensin yöllä valvonu metsästäen huoneestasi kärpästä ja aamulla kaheksalta heräät sellaseen kuorma-auton piipitykseen ja kun kurkkaat ikkunasta ulos nii sielä seisoo pakettiauto. Sitten muistat että host-äiti illalla mainitsikin jostain miehestä joka tulee korjaan jotain. No siinä sitte äkkii vaatetta päälle ja ovee avaamaan. Oven avaamiseenki meni muutama minuutti. Sitte mies tulee sisälle ja minä oon jo menossa takasin huoneeseeni kun väsytti nii hirveesti mut miekkonen kysäsee että "Where's the dryer I have to fix"... *hiljaisuuuuuuuus* "I don't know.." Sit se höpisee jotai mistä en saa selvää, kai jotain soittamisesta ja tulevansa myöhemmin. Minä tyhmä tajuun vasta pakettiauton jo hävitessä näkyvistä, että kyllähän mää tiiän missä se kuivausrumpu on... Mut näinhän siinä käy jos väsyneeltä jotain kysyy!



Kävin eilen kirjautumassa mun kouluun ja valitsemassa aineita. Niillä on kuulemma jotain ongelmia minkä takia ei oo ihan 100% varmaa meenkö mä tohon kouluun, riippuu kuulemma siitä että varmistuuko mulle perhe koulun alueelta. Vaikka on joo ehkä vähän tyhmä hehkuttaa tätä koulua ennen ku se on varmaa nii teen sen silti. Se oli ihan kun elokuvista :D Vaikka mulle sanottiin että se on pieni koulu nii joo, ehkä amerikan mittakaavassa!

Se counselor oli ihan mahtava. Tosi mukava eikä sellanen nipo niinku odotin. Ja mä oon muuten SENIORI! Vähä pelotti ku jotkut sano et ne on ollu sophomorei, eli niinku 15 vuotiaitten kans samalla luokalla. Mulle olis kelvannu vaik olisin ollu juniorikin mutta senioriks päädyin :)
Mulle kävi niinku yks suomalainen returnee leirillä varotteli, eli mulle yritettiin tunkee kaiken maailman kemiaa ja biologiaa sinne lukujärjestykseen vaan koska oon Suomesta ja suomi on joku number 1 koulutus jutuissa. No enhän mä niitä sinne hyväksyny :D
Viis ainetta mun täyty kuitenkin valita niitten pakollisten, englannin ja Amerikan historian lisäks. Mun koulupäivään kuuluu siis: historiaa, englantia, matikkaa, espanjaa, yhteiskuntaoppia, vuosikirjan tekoa ja liikuntaa.
Ajattelin kyllä käydä vaihtamassa ton liikunnan A. toisenlaiseen liikuntaan. Tää mikä mulla nyt on niinku sellasia joukkuelajeja yms. ja voisin vaihtaa sen sellaseen aerobiseen liikuntaan. Tai sitten B. vaihan sen ranskaan. Jos nyt päädyn liittyyn siihen cross country joukkueeseen, niin en ehkä jaksa joka päivä eka liikuntaa ja sitte koulun jälkee vielä treenit..
Koulu alkaa mulla joka päivä 8:09am (miks ei vaan suoraan 10 yli?) ja päättyy 3:30pm. Päivät menee siis joka päivä saman kaavan mukaan, mihin pitää varmaan tottua :D Joka päivä vielä vikaks on Homeroom, missä tehään läksyjä ym.

Apua! Toivottavasti tää nyt sitten toteutuu, enkä joudu vaihtaan muuhun kouluun :o


14.8.2012

Very first week in Nebraska

Jeps. Niin se viikko sitte meni. Ja aika nopeesti menikin :) Oli kyllä vähän sekava viikko, kun neljä päpivää tää host-äiti työskenteli sellasilla maalais-messuilla joten ei sillee päässy tutustumaan hirveesti. Tottakai minäkin ja mun host-veli* hengattiin bnää 4 päivää sielä myös.
*(kun puhun host-veljestä, tarkotan mun norjalaista double-placement kaveria)
Oli muuten aika periamerikkalaiset messut (TV:stä tuttua :D) kun oli kaiken maailman suurin kurpitsa ja painavin sika kisat ym.

Oli vähän yksinäistä kyllä sielä messuilla, kun tää toinen löysi sieltä heti kavereita ja katos johonki ja minä palloilin sielä ja auttelin vähän host-äitii sielä keittiöllä. Tutustuin kyllä yhteen 16-vuotiaaseen heppatyttöön, mut ei oikeen ollu mun tyylinen ihminen.. No hän ei edes olis ollu samassa koulussa kun mä, nii turha sitä murehtia sen enempää :)

Koulusta puheenollen, SE ALKAA PERJANTAINA! IIKS!
Enkä oo vieläkään käyny valitseen mun aineita :/ Mut host-äiti lupas että kyllä mä sinne ehin tällä viikolla vielä. Oon tässä miettiny että mihin joukkueeseen/tiimiin/klubiin haluisin liittyä, haluisin jotain urheilua.(Voitte vaan kuvitella kuinka mä EN haluu lisoo sitä kymmentä kiloo mitä joillekin on kuulemma käyny..) Koulun nettisivuilta kun katoin nii tyttöjen urheilumahollisuudet on seuraavat:

Fall Sports
Cross country
Girls golf
Softball
Volleyball
Winter Sports
Girls basketball
Spring Sports
Girls soccer
Track

Eli sellasta. Golf ei, sofball (kokeiltu on) ei, lentopallo EI, koripallo eijei, jalkapallo ei, yleisurheilu ei, mutta toi cross country kyllä vähä kiinnostaa. Juoksemisesta kun tykkään nii se vois olla ihan kivaa. Eikä siihen osallistuakseen tarvi olla valmiiks hyvä :) Mitä mieltä, pitäiskö kokeilla?

Toissapäivänä oli facebookkiin tullu joku random kaveripyyntö, ja kun hyväksyin sen niin huomasin että tää kyseinen tyttö käy samaa High Schoolia mun kanssa. Laitoin sitte viestii hänelle ja se sano että koulun counselor (en tiiä suomeks) oli ehdottanu jos tää tyttö vois vaikka ottaa muhun yhteyttä, ettei tarvis ihan yksin ekana päivänä pyörii sielä koululla. Tyttö myös sano että se haluis mielellään ehottaa vanhemmilleen että ne ottais mut luokseen asuun, mutta ei kuulemma ole tilaa :( Harmi...

Nebraska on muuten LÄMMIN osavaltio. Tänään on 75°F mikä on n. 24°C ja nää vaan ihan taivaissa toistelee "kuinka ihaaaaaanan viilee päivä". Ja minä typerys pakkasin mukaan vaan yhet shortsit. Nekin niin lyhyet ettei ihan missä vaan kehtaa pitää.. Joten olisko siis shopping time! ;)

Mä en enää muista että mitä mä oon teille kertonu ja mitä en, mutta kyselkää jos jotain jää epäselväks, yritän alottaa tälläsen vähän järjestelmällisemmän postailun :)

Ja kiitos Pinjan joka opetti mulle niinkin utopisen asian kun kuvakollaasin tekeminen Picasalla (tiedän, säälittävää etten sitä aikasemmin tienny) saan tänne ehkäpä pian uuden bannerin, jeeee!

PS. Nyt alotan oikeesti tän ei-ilman-kameraa-mihinkään-kauden, I promise!

♥Anni

13.8.2012

Vähän kuvia

Eli tässä näitä kuvia leiriltä. Sori kun tulee vähän myöhässä :)

Starbucsin löydät joka nurkalta!
Turistit Bostonissa :)
Boston
Boston
School bus
Varmaan omituisin kauppa minkä oon ikinä nähny. Täynnä joulukoristeita :D
Ja kysynpähän vaan: kuka haluaa Jersey Shore hahmoja roikkumaan joulukuuseesa?
Bostonissa oli katu, johon sai piirrellä liiduilla, joten päätin jättää oman jälkeni sinne :P
Burlingtonista
A little shopping
volleyball
lagituspäivän aktiviteetto :D
Halpoja vaatteita :D
Kenkkäfriikin unelma kauppa!
Baseball!





Ei Suomessa vaan oo näin paljoo makuja myynnissä :(
Matkalla lentopallo finaaliin.

The best returnees ever!

Tää huone oli aika karu.
Ilotulitus vikana iltana :)
























7.8.2012

Life in USA just started!

Tuntuu että siitä on jo ikuisuus kun saavuin tänne amerikkaan... Vaikka eihän siitä oo kun jotain 2 viikkoo.

Leiri oli aivan ihana. Toivoin että se olis jatkunu toisenkin viikon. Tutustuin siellä aivan ihaniin uusiin ihmisiin, joita haluan kyllä nähdä vielä tulevaisuudessakin.

En oo hirveesti ehtiny kirjotella, joten tulee paljon asiaa :)
Tässä vähän leiristä:
Lauantaina (29 päivä?) oli aikanen herätys. Aamupalalle suunnattiin 06:00am ja bussit starttas pihasta seittemältä kohti Bostonia. Bostoniin on täältä noin kolmen tunnin ajomatka, joten onneks siinä kerkis sitten nukkua.
Bostonissa oltiin siis joskus kymmenen aikaan, josta saatiin lähtee omille teille. Boston on aivan mahtava, mutta vähäsen isompi kun kaupungit Suomessa, joten kartta oli tarpeen. Päätettiin tyttöjen kanssa lähtee Hard Rock Cafeen syömään, mutta sinnehän ei ihan helposti suunnistettukaan :D Lopulta kuitenkin löydettiin perille, ja se oli kyllä sen arvosta sillä ruoka oli aivan mahtavaa!


Kun ruuat oli syöty, niin lähettiin siitä käppäileen ympäri Bostonia. Löydettiin pari kivaa kauppaa missä sitten kierreltiin. Kaikkee kivaa näky, mutta mitään ei kyllä tullu ostettua.
Kun illemmalla sitten selvittiin takas paikkaa mistä bussien oli tarkotus lähtee, alko satamaan ja ukkostamaan. Aika hyvin että oltiin kuitenkin päivällä saatu nauttia aurinkoisesta kelistä.
Jalat oli myös aivan hajalla koko päivän kävelemisen jälkeen.
Kuten jo aikasemmin mainitsin, Boston on aivan upee kaupunki. On se vaan niin iso ettei kaikkee ehi yhessä päivässä näkeen.. Olisin ainakin Harvardissa vielä halunnu käydä :)
Takasin Northfieldissä oltiin tosi myöhään, joten nukkumaanmeno oli ekana mielessä.

Seuraavana päivänä (siis Sunnuntaina) meijän oli tarkotus mennä jonnekkin rannalle, mutta oli luvattu niin huonoo säätä, ettei sitten mentykään. Lähettiin Burlingtoniin vähän shoppaileen. Sieltähän tarttu mukaan sitten vähän tavaraa, mm. unelmieni kengät.

Loppu leiristä en paljoo muistakaan, muuta kun sen että mahtavaa oli. Meijän High Scool voitti lentopallo turnauksen ja meijän luokka oli toisella sijalla sellasessa pistejutussa, joten päästiin Ben&Jerry's tehtaalle!!

Käytiin myös baseball pelissä mikä oli aika tylsää, mutta mahtava kokemus.

Vika ilta oli aika haikee. Päivällä pakattiin ja illalla oli samanlainen tanssi/disko juttu kun ekana päivänä. Yllätyksenä meille oli vielä järjestetty aivan mahtava ilotulitus.
Kaikki kokoontu illalla liikuntasaliin, josta lähettiin busseilla noin 15 minutin välein lentokentälle. Ja itkuhan sielä tietenkin tuli kun piti hyvästellä kaikki kaverit leiriltä.
Mun lento lähti 06.06 kohti Newarkia. Sieltä lennettiin Chicagoon ja sitten Lincolniin, mistä mun IEC ajo meijät Manleyyn. Täälä sitä nyt on oltu 2 yötä. On aika outoo vielä, kun ei ymmärrä ihan kaikkee ja pitäis kuulemma olla kun kotonaan, mutta ei osaa.

Täälä Nebraskassa on kuumin ja kuivin kesä moneen vuoteen. Tänäänkin on sellaet 35 astetta lämmintä, ja jopa iso joki joka virtaa Nebraskan läpi on hiekkaa vaan.

Tässä sitä sitten odotellaan koulun alkua ja pysyvää isäntäperhettä. Pitäis käydä koulullakin valitsemassa aineta ym. ennen kun se 17. päivä alkaa!

Laitan joku päivä sellasen kuvapostauksen tästä kaikesta, kun en nyt jaksa alkaa niitä selaileen :)

♥Anni