29.5.2012

Kaupunkipäivä!

Tänään kaupungilla vähän shoppailemassa. Ihan kiva tälleen koeviikolla vähän tehä muutakin kun vaan lukee kotona. Ja ihan rehellisesti: mua ei nyt tälleen kesän kynnyksellä hirveesti jaksa mitkään vektorit kiinnostaa..
Kerranki mulla oli sellanen tunne että olisin voinu vaan ostaa ja ostaa ja ostaa. Yleensä en vaan saa itteeni ostaan mitään, vaan ajattelen aina "ehkä sitte seuraavalla kerralla" ja seuraavalla kerralla sitä vaatetta ei tietenkään oo...

Bikinit oli ihan ekana mun ostoslistalla. Olin jo netistä kattonu sopivia vaihtoehtoja valmiiks ja päädyin sitten noihin. Noi on siis H&M:n mallistoo. Etin vaaleenpunasia, mut niitä ei ollu :( (noi yläosan koristeet ei näy kunnolla, parempi kuva täällä) Toi valkonen bandeau-toppi (GinaTricot) oli kans hyvä ostos. Tosi kätevä kesällä :) Haluun muutaman lisää tollasia, ainakin mustan ja jonkun kivan värikkään.

Housut oli pakko ostaa, koska omistin vaan yhet kunnon farkut. Noi mustat farkut tarttu matkaan Cubuksesta. Nää beiget, ihanan kesäset housut odotti mua kotona. Sisko oli tilannu H&M :ltä paketin. Mun onneks housut ei ollu sille sopivat, ja sain kokeilla niitä. Nyt mulla on sitte ainaki housuja.

(Anteeks, kuva on väärinpäin, mut halusin kaikkiin samanlaisen muokkauksen niin siks)
Ah! Tätä (tai tän tapasta) paitaa oon metsästäny jostain tammikuusta saakka. Nyt se sitten osu kohalle ja se oli ihan pakko ostaa. Toi on siis tollanen ohut, suora paita missä on kultaset napit. Tääkin on design by H&M.
I'm in love!
                                                                 
Tää toppi on samanlaista ohutta kangasta ku ylempi paita. Topin muodossa vaan ja Gina Tricotista ostettu (sori, valkonen paita valkonen tausta. ei oikeen toimi..). Kesänen vaate, ajattelin että sopis hyvin vaikka vaaleitten farkkushortsien kanssa. Sellasetkin siis pitäis käydä ostamassa ;) 

No, ei kaikkee voi löytää kerralla. Onneks pääsen 8 kesäkuuta Helsinkiin vähän shoppaileen lisää, sillä viisumihaastattelun ja valmennustilaisuuden välissä on aikaa. Sieltä koitan sitte metsästää vaikka ne farkkushortsit ja uudet korkkarit. Sellaset nudenväriset peruskorot olis hakusessa. Kattellaan loydänkö (Spiritstoressa oli ainaki hienot, mutte ollu kokoja) vai pitääkö tyytyä jonkun muun värisiin :)

♥Anni

23.5.2012

Pictures




Tätäkin sovittelin otsikon kuvaks...



Tänään oli ihan pakko ottaa kamera käteen ja mennä pihalle kuvaan. No, eihän tosta takapihalta paljoo sellasia kuvaamisen arvosia kohteita löydy. Pitäis saada seuraa nii vois lähteä johonkin kauemmaskin kuvailee, itte ei vaan tuu lähettyä. Varsinkin kun saatiin jouluna tuo järkkäri nii pitäis päästä kokeileen sitä ihan kunnolla. Talvella ei oikeen voinu kuvia räpsiä, ku kamera sammu heti viide minutin jälkeen (joku pakkas-suojaus systeemi). Pari kuvaa oon saanu otettua ja oon sitte leikkiny kuvanmuokkaus-ohjelmila. Nääkin kaikki kuvat on jotenkin muokattu koska ne on tolleen hieompia. 
Jotenki tykkään tosi paljon tosta kitarakuvasta. Se onki siinä monena kappaleena kun en osannu päättää minkä laitan :D
Orkidea kuva on tommonen perus tylsän päivän tuotos, samoin toi vesipisara kuva. 
Ton maisemakuvan (näistä kuvista ainoo tänään otettu) otin ku haluan nyt vaan jonkun kuvan tohon otsikkoon. Mutta ei sekään toiminu :( 
Nyt vaan pitäis päästä mahdollisimman paljon kuvaileen, että tulis sellasia Wau! -kuvia joskus :)

♥Anni

(voi ny... turhat postaukset vol.2)

22.5.2012

layot problems

Voi vitsit! En ny oikeen ota itekkään selkoo tästä ulkoasusta. Mitä mun pitäis tehä tälle? Fontit ja nää sain nyt kondikseen, sellasiks mikskä ne halusinki. Mutta toi otsikko. Lykkäsin nyt vaa tollasen kuvan tohon minkä otin yks päivä.. Mut ei se kyllä sovi yhtään! Tossa oli siis aluks toi koko kuva, mutta se oli niin korkee että piti vähän rajata. Nyt en tykkää siitä yhtään... Kuva on vähän väärässä reunassa ja otsikkokaan ei asetu kuvan päälle oikein. Mikä meni väärin?
Joku ihana vois neuvoo mua nyt vähän.

♥Anni

21.5.2012

troubles, troubles, troubles....

Hmm... Mitenköhän saisin tota otsikon kuvaa siirretyks keskelle, ettei se vaan hengais tuola sivussa..? Ja pystyykö tuota otsikon tekstiä siistään yhtään alemmas, vai viihtyykö sekin pelkästään tuola yläreunassa??

Any help here??




18.5.2012

It's 66 days until USA!

Ihana päivä! Leijonat vei ja Ruotsikin tippu. Mahtavaa!
66 päivää, niinkun otsikossakin sanotaan.
Nyt sitten pitää suunnitella kesää! Haluun nähä mahdollisimman paljon kavereita, ja ollaankin jo suunniteltu kaikenlaista kivaa tekemistä kesälle. Mitenköhän mä ehin tekeen kaikkee tän yheksän viikon aikana!? Kavereitten lisäks kesään kuuluu tottakai perhe ja sukulaisia. Ratsatusta ei saa unohtaa. Oikeesti saan varmaan jotain vierotusoireita jos en pääse vuoteen hevosen selkään :(

Kuitenki, vaikka oon ihan innoissani, ni jouduin toteen kaverille tässä yks päivä että nyt alkaa jo vähän jännittään.
Hassua, että mua ei jännitä se vieras maa, kieli ja kulttuuri eikä ne uudet ihmiset joita tuun tapaan. Eikä se että asun ihan vieraitten ihmisten kotona ja tuun oleen osa niitten perhettä.
Ei. Mua jännittää se, milllä fiiliksillä lähen täältä pois ja jätän kaikki, perheen, kaverit ja sukulaiset tänne. Tiedän kyllä, että porukat ottaa sen paljon rankemmin kun mä. Mullahan on jotain mitä odottaa sielä USA:ssa, mutta perhe ei varsinaisesti odota vuotta ilman mua...
Vaikka mua jännittää, ja välillä ihan pelottaakin, mulle ei oo silti
Kesä 2011 hyppytunnilta
vielä kertaakaan tullu mieleen että katuisin tätä päätöstä ja haluisin keskeyttää tän prosessin. Niin varma kuitenkin oon tästä.

Nyt pitäis sitten oikeesti ihan toden teolla alkaa valmistautua. Vai onko vielä liian aikasta? No, mielummin liian aikasin kun liian myöhään :)



 




PS. Ärsyttää kun en oo vielä päässy valokuvaan (tai siis en oo jaksanu mennä) niin joudun käyttää näitä netistä löydettyjä kuvia..


10.5.2012

Visa and Shopping list

Oli se siis niin ihanaa se viisumikaavakkeiden täytteleminen. Ekalla yrityksellä pääsin puoleenväliin. Ensinnäkin aivan pilkuntarkat ohjeet, valokuvaks EI kelpaa passikuva, vaan sen pitää olla 5cm x 5cm ja tietokone-tiedostona saa olla max. tietyn kokonen ja sitte kysymykset on jotain ihan typeriä... Toisella yrityksellä (ensimmäisellä törmäsin ongelmaan jota en voinu ohittaa vaan olis pitäny soittaa EF:lle, mutta sepä oli jo kiinni :/ ) pääsin kuitenki loppuun saakka ja sielä se viisumikaavake nyt odottelee sähköpostissa tulostusta :) ...pitäis vaan löytää jostain semmonen laser-tulostin, tavallinen musteella toimiva malli kun ei kuulemma kelpaa..
we heart it

Eilen taas vietin päivän iiiihanan aurinkoisessa säässä kaupungilla kaverin kanssa. Käytiin hygieniapassi-tentissä (läpi meni!) että josko sitä sitte jotain kesätöitä sais :) Sen jälkeen kierreltiin vähän kaupoilla. Tarkotuksena oli säästää rahaa, mut tälläkertaa kotiin lähti aurinkolasit, huivi ja korviksia, mutta näin kyllä niin paljon ihania vaatteita ja muita juttuja mitä olis vähänniinku pakko ostaa ennen lähtöö. (Se siitä säästämisestä.. -.-)


Must Have

Kamera
Nikon J1 on tällä hetkellä kiikarissa.
Oon kuullu pelkkää hyvää tästä, eikä pahan 
hintanenkaan oo. Aluks havittelin ihan kunnon 
järkkäriä, mutta tää on paljon kätevämpi
kokonsa takia. 
Ton mukana (siis sen paketin mukana mikä on mun budjetille) tulee joku semmonen ihan ok pitunen objektiivi ja ajattelin että jos vaikka jenkkilästä sais halvemmalla niin ostan sen pidemmän. 
Tää kamera on kuitenki mun ja se on varma se!


Tietokone
Aluks mun piti ottaa joku meijän kotona olevista 
Unelmieni prinssi, MacBook air♥
läppäreistä, mutta ne kaikki lagaa ja hajoo ja kaikkee muuta ihanaa niin että uus kone olis kans hankinnassa. 
Miniläppäriä en ainakakaan halua. 
Porukat on kaupannu mulle tätä pikkuveljeni ihanan alkukantaista miniä, mutta oikeesti... tää on ihan hirvee! 
Pieni näyttö, pienet näppäimet, hidas, ym.
Mutta lopulta sain ne suostuteltua että ne hommaa mulle kunnon koneen josta sitten tulee meille yhteinen kun tuun takasin. Harmi vaan että mun suostuttelutaidot ei ihan riittäny MacBookkiin :(


Matkalaukku
Tää pitäis mennä ostaan iha pian. Mietittiin porukoitten kans että pitäiskö sen olla kevyt, että se helpottais tätä painorajotus-juttua vai kestävä ettei vaatteet pyöri pitkin lentokentän lattiaa kun laukku hajoo alta. Sekä kevyt että kestävä olis aika löytö. Ei oo vielä kyllä osunu kohdalle...


Vaatteita, vaatteita, vaatteita...
Kyllä, tiedän että myös jenkeissä on vaatekauppoja ;) Jotain ihan perus vaatteita kuitenki, kuten farkkuja (ehkä muutamat, 2 tai 3), paitoja ja ulkovaatteita. Oon kuitenki ymmärtäny että Nebraskassa on suurimmaks osaks vuotta lämmin joten en mitään pilkkihaalaria ajatellu hankkia :D

Oikeesti stressaan ihan hirveesti pakkaamista (murheistani suurin? kyllä.). Siis paljonko ja mitä mun pitää ottaa mukaan ja mitä voin ostaa sieltä. Eikai mun koko vaatevarastoo pidä raahata mukana? Pitääkö Suomesta lähettää mulle jotain jos kaikki ei mahu matkaan mukaan.
Siis A-P-U-A! 
Ja nyt tunnen itseni vähän tyhmäksi...

♥: Anni
 
 

3.5.2012

Liebster blog award

"Liebster tarkoittaa 'rakkain' tai 'rakastettu', mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa."

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on alle 200 seuraajaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen. 

Sain tämän tunnustuksen Suvilta, kiitos!!

En oo vielä kauaa harrastanu tätä blogien lukemista joten en tiiä paljoo blogeja ja niillä joita luen on jo reilusti yli 200 seuraajaa... Eli en tiedä kelle antaisin tän. Suville varmaan, jos en tietäis että hänellä on tämä jo :) Ehkä voin myöhemmin antaa tän jollekin.