26.7.2012

Norwich University

Täälä sitä nyt sitten ollaan! Eilen saavuttiin Bostonin lentokentälle joskus... 7 aikaan illalla (paikallista) josta matka jatku bussilla kohti Northfieldiä. Kampukselle saavuttiin sitten joskus myöhään, en muista ihan tarkkaan kun olin siinävaiheessa jo niin väsyny :D Matka kesti kauan, mutta ehtihän ainakin tutustua muihin vaihtareihin.

Kaikki on nyt vielä vähän sekasin kun huomasin eilen, että mun puhelin ei toimi täälä: puhelin ostoksille -> ja mun tietokoneen johto ei jostain kumman syystä sovi mun adapteriin, ja koneen akkukin on ihan lopussa. JES!

Leiri on tähän mennessä kyllä vaikuttanu aivan mahtavalta! Tää päivä meillä oli vapaa-aikaa ja huomenna alkaa varsinainen ohjelma. Mun huonekaverinkin pitäis saapua tänä yönä :)

Ei tää päivä kuitenkaan ihan lusmuillessa oo menny. On tässä kierrelty vähän kampusta ja sen ulkopuolellakin ja päivän kohokohta oli Commando Hike mistä myöhemmin lisää, jos mennään uudestaankin ;)

Englantia on tullu puhuttua yllättävän vähän, koska kaikki hengaa vaan oman maalaistensa kanssa. Mutta huomenna meijät jaetaan johonkin luokkiin, niin ehkä se sitten lähtee siitä :)

yöllinen Boston, bussin ikkunasta..
Huoneen ikkunasta
"Patterson", siis talon nimi missä mun huone sijaitsee


 Lisää kuvia ja juttua kun on enemmän aikaa (ja akkua) kirjotella :)

♥Anni





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti