22.10.2012

Pitkästä aikaa :)

Syksy on vähänniinku tullu ja kylmä on! Mutta, hyvä asia on se, että sain vihdoinki hankittua vähän vaatteita tähän kylmään (ihme kyllä tapahtu ku tänään oli taas sellane minishortsikeli), mut lisää tarvin.
XC-kausi loppu tossa pari kolme viikkoo sitte. Mä jätin viimesen viikon ja vikat kisat välii kun nilkka alko vähä valittaa ja turpos ja oli kipee, mut muuten loistava kausi oli. Täytyy kyl myöntää et olin korviani myöten täynnä meijän päävalmentajaa.. Ei oo hirveesti ikävä. Talvella en oo missää koulun joukkueessa (koska koripallo tai painonnosyo ei vaan oo mun juttu) mutta keväällä jatkettaiski sitte jalkapallon merkeissä. Kyllä, luit oikein. Jalkapallon. Kaverit sai mut taivuteltua kokeileen ku kerroin niille että rakastan kattoo futista. No, en oo mikää mestari pelaan sitä, itseasiassa oon ihan surkee mut ne sano et ei se haittaa. Ja se valmentaja on toooosi mukava ja hauska!


Koulu sujuu paremmi ja onnistuin jopa nostaan mun amerikan historian arvosanan, joka oli F ja on nyt A-. Yhteiskuntaoppi on kyllä sellane mistä en tajua yhtää mitää, mut silti se arvosana vaan keikkuu siinä C:n ja B:n välillä. Ajattelin vaihtaa kyllä sen aineen pois ens lukukaudelle.

Viime viikonloppuna päätettiin Jaclynin (kun puhun Jaclynista tai Jacista tarkotan mun pikkusiskoo), sen serkun Emilyn ja niitten kaverin Katen kans kaivertaa kurpitsat halloweeniks. Haettiin kaupasta kurpitsan ja alotettii tää ei-niin-siisti toimenpide. Oli kyllä aika sottasta puuhaa, eikä ollu kiva tunkee kättä sinne kurpitsan sisälle ja kaivaa se mönjä pois sieltä, vaikka oonki sitä aina halunnu kokeilla :D Mun luovuus ei ihan riittäny kurpitsanaaman kaivertamiseen ni päätin tehä tähtiä :p

Kate, Jac & Emily
Välillä pitää vähän keskittyä :D

taidonnäyte
 Eilen käytiin valokuvaamossa ottaan perhekuvat. Tehtiin tää samalla ku Katie (isosisko) kävi viimeistelee sen seniorikuvat. Ne otti monta kuvaa, osan missä mä en ollu mukana ja osassa taas olin. Ymmärrän ihan hyvin miks näin :) Ne kysy multa sit että haluisinks mäki ottaa tälläset kuvat. Ottaisin ne ens kesänä eli ne ei ehtis koulun vuosikirjaan, mut saisin kivan muiston ja tää kuvaaja ottaa upeita kuvia! Pitää vaa taivutella porukat mukaan tähä..

sistersss
 Kuvien jäkee tultii Jackin kans kotiin valmistautuun iltaan. Sen kaveri Jessica tuli Omahasta tänne ja lähettii sen kyydillä sitte viiden aikoihi Morganin sweet 16 partyihin. Mentiin sinne vähän ajoissa koska autettiin järjestelyissä. 
Ne oli ihan sellasey pienet bileet vaa, paikalla oli ehkä jotai 25 ihmistä, ja sielä sitä sit syötii ja hengattii sisällä musiikin soidessa LUJAA (ei kyl haitannu :D) ja ulkona nuotion ääressä vaahtokarkkeja paahtaen. Laittoivat mutkin maistaa ja sain hirveet "huudot" ku en oikeen pitäny siitä ja heitin sen sinne nuotioo..
Me, Morgan, Crystal & Jac

Party crew!

Jac, Morgan, Me, Jess





8.10.2012

I need new clothes!


Milläköhän suomalaisella järjellä päätin jättää mun kaikki lämpöset vaatteet ja KENGÄT kotio? Hyvä kun pystyy aamulla käveleen kotiovelta autolle jäätymättä.
No, onpahan ainaki hyvä syy lähtee shoppaileen..

1.10.2012

Once upon a time there was a Homecoming-night...

...what was absolutely best night in here so far! Ihmiset jotka mut tuntee nii varmaa voi kuvitella, etten oo mikään tanssijapersoona. Aluks olinki ihan hukassa, kun kaikki ihan fiiliksissä heittää kengät nurkkaan ja antaa mennä, mutta kyllähän sitä sielä tunnelmassa alko jotenkin kummasti tanssittaa, kun oli niin hyvät opettajatkin ;) Amerikkalaiset on ihan hulluja tanssijoita. Välillä sielä nostettiin joku ilmaan ja sielä se sitten meni ympäri tanssilattiaa kaikkien käsien päällä Että sellasta :D Tanssiminenki oli vähän erilaista ku Suomessa. En tiiä mikä teijän käsitys on, mutta kun multa kysyttiin että miten suomalaiset tanssii, nii ekana tuli mielee vaa sellanen epämääränen huojuminen ja pään liikuttelu... Haha, nyt toivon vaa että täälä olis Homecoming toisenki kerran, oli nii mahtava ilta!
Kuvia ei tullu paikanpäällä oettua, mutta sitä ennen käytiin kuvaamassa yhessä puistossa kaveriporukan kanssa. Ne kuvat nyt on valitettavasti jonkun toisen kameralla...
Eipä siitä muuta, vaikka ilta oli mahtava, en nyt ihan kaikee siitä viitti kirjottaa :) Dance, dance, dance ja sitä rataa :)

Tässä ny näkkyy tää hame ja kengät :) Kengät lähti kyllä pois jalasta jossain vaiheessa, vaikka mukavat onkin jalkaan.
Pikkusisko & minä

Perjantain pelistä