22.7.2012

Am I really going to USA?!

2 päivää? oikeesti? 

Pakkaaminen etenee jo hyvällä mallilla, kattokaa vaikka jos ette usko!


Vaa'an kanssa koko ajan pitää kyllä tarkkailla, ettei painoraja ylity.. Tässä vaiheessa taidetaan olla jo aika lähellä kahtakytä kiloo, APUA!

Eilen näin sain kuulla aika monta "Hyvää matkaa!" toivotusta kun oltiin juhlimassa serkun häitä. Olihan se kiva nähä sukulaisia, kun ei niitä nyt pitkiin aikoihin tuu näkeen.

Asiasta kukkaruukkuun, tiedättekö kuinka ärsyttävää on, kun aamulla väännät hiuksias puoli tuntia kuosiin, mutta kun astut autosta ulos... Tuuli jotenkin vaan sattuu oleen paikalla aina oikeaan aikaan.

hah!

Mut joo... Tänään sitten hyvästit mummille, täti ja enokin tuli poikkeen läksiäiskahvilla. Päivällä käytiin porukoitten kanssa syömässä oikeen pitkän kaavan mukaan Tampereen Finlaysonin aukiolla sijaitsevassa The Grill ravintolassa. Ja olihan se hyvää!
Huomenna onki sitten tiukanpuoleinen aikataulu: Kaveria nään kello 12 aikoihin, kirpparipöytä pitäis käydä vielä kattomassa ennen kun jätän sen äitin hoidettavaks, toinenkin kaveri ehti varata pienen siivun mun päiväohjelmasta ja neljän jälkeen sitten pitäis valmistautuu ratsitunnille. No sieltä kun sitten kotiudun joskus seittemän aikaan, niin loppu aika kuluu sitten varmaan matkalaukkua viimeistellessä. Onneks lento lähtee tosiaan vasta 15.30, niin ei tarvi liian aikasin lähtee :)
Aaaaaaa, odotan jo että tapaan kaikki muut vaihtarit :D
Tää taitaakin olla viimonen postaus ennen kun lähen, joten seuraavaks saattekin lukee ekoista kokemuksista ameriikan mantereelta :)

♥Anni

1 kommentti:

  1. oon kateellinen sulle :( haluisin itekki lähtee jo iha sairaasti, ja mulle ei oo viäkää perhettä löytyny :(

    VastaaPoista