23.9.2012

Nine months to go! Hah!

Heips taaaas, pitkästä aikaa :) Arvatkaas mitä! Maanantaina tulee tasan kaks kuukautta siitä kun kone lähti Helsinki-Vantaalta kohti Bostonia! Aika menee tosi nopeeta, eihän tässä oo kun enää yheksän kuukautta jäljellä :D
Kaks kuukautta on kuitenki aika pitkä aika. Nyt sitä jo huomaa että kielitaito on vähän parantunu, tai ainakin puhun rohkeemmin englantia enkä välitä niistä pienistä virheistä mitä nyt aina välillä tulee. Koulukin sujuu, vaikka onhan niitä hylättyjä numeroitakin tässä ehtiny jo tulla... Mutta ei se mitään, onneks ne sai uusia ja nyt mennäänki jo sielä C:n yläpuolella :)

BTW: Ens lauantaina Homecoming!

Cross counry -kausi on kohta ohi... Yhyy, enää kahet kisat jäljellä. Tulee kyllä ikävä reenejä ja sitä porukkaa. Mutta ajattelin liittyä yleisurheilujoukkueeseen ja juosta sieläkin. YU-kausi alkaa keväällä, joten suunniteltiin host-äitin ja pikkusiskon (joka myös haluaa yleisurheiluun) että käydään talvella sellasella liikuntakeskuksella, missä niillä on kaikenlaista: kuntosali, juoksurata, spinning-sali ym. joten kuntoilua luvassa siis. 
Pitäis varmaan ostaa uudet kengät. Nää mun nykyset juoksukengät on vähän tollaseen ruohikolla ja pururadalla juoksemiseen (siis täydelliset cross-countryyn) ja ne alkaa oleen jo aikansa eläny (okei, tänävuonna ostin, mutta käytetty on ja paljon!). Oon ihastunu Niken Free Run kenkiin. Ne näyttää tosi kevyiltä ja mukavilta ja oon kuullu tosi paljon kehuja. Ja vaikka tää ei kyllä paljookaan vaikuta, niin niitä saa kaikissa ihanissa väreissä :D Nää kengät on täälä jopa halvempia kun Suomessa. Tai no, mikäpä täälä nyt ei olis halvempaa?

Viime lauantaina käytiin parin tytön kanssa Omahassa. Ne halus näyttää mulle vähän paikkoja. Ei kyllä ihan ydin-Omahassa käyty, vaan siinä reunamilla. Halusivat viedä mut syömään sellaseen Spaghetti Works nimiseen paikkaan. Kuten nimestä varmaan huomaa, se oli sellanen pastapaikka. Ja aivan mahtavaa ruokaa sieltä saikin, omnom :)
Ruuan jälkee tytöt halus käyttää mute sellasessa Haunted house paikassa. Ne on siis sellasia taloja/alueita mihin maksetaan sisään ja sielä on ihmisiä pukeutunu "pelottavasti" ja ne näyttelee jotain kauhuelokuvan kohtausta tai jotain muuta pelottavaa. Sielä kävellään ryhmissä ja mennään läpi sen talon. Paika mihin me mentiin oli nimeltään Scary Acres. Täälä on siis monia eri paikkoja. Joissain ne ihmiset sielä saa jopa koskee suhun, mut täälä se oli kiellettyä. Niillä oli siis sielä kaks taloo ja metsä. Ostettiin rannekeet eli päästiin meneen kaikki kolme. Yleensä en tykkää tälläsestä, en pysty ees kattoon kauhuleffoja ja olinki ihan paskat housussa kun mentiin ekaan taloon sisään. Sielä oli pimeetä eikä nähny mitää. Tulihan sielä kiljastuakin pari kertaa kun joku tyyppi, pukeutuneena säkkiin ja kirves kädessä hyppää jostain pimennosta sun eteen, mutta loppujenlopuks se oli aika... no, ei pelottava ollenkaan. Mutta kokemus kuitenkin :D


U wanna eat this? Tuola on oikeesti tollanen mini-skorpioni sisällä. Yäk!

omnom, kermainen pesto-pasta ♥
Eilen oltiin taas vähän shoppailemassa. Käytiin ettimässä isosiskolle homecoming mekkoo. Voi, sen poikaystävä pyysi sitä eilen sitä sen homecoming pariks: Se oli hommannu jostain variksenpelättimen ja pukenu sille se jalkapallo-peliasun. Sitte sen pelättimen käsissä oli kyltit. Toisessa luki "I've Fallen for you" ja toisessa "Will you go to homecoming with me?".  Tytöt tuli sitten illalla kotiin pelistä ja sisko huomas tän tullessaan autosta ulos. Hetken sitä tuijotti ja kysy että kelle tää on? Ja sitte se poikakaveri hyppää auton takaa siihen! Awws, se oli niin sulosta :3

ANTEEKSI! Huonoja kuvia... Taas... Sain kuulla porukoiltakin tänään skypetellessä, että miks ei oo enempää kuvia laitettu facebookkiin.. No ens viikonloppuna ainaki tulee kuvaa, nimittäin HOMECOMING! Taisinkin jo mainita siitä :D Sitte näätte ainaki sen mun hameen :)


12.9.2012

50 days!

Hihii! Tänään tuli sitte täyteen 50 päivää jenkkilässä! Aika menee niiiiiin nopeesti, vaikka välillä tuntuukin että se kello ei liiku mihinkään :D
Mitään sen kummosempaa ei oo tapahtunu sitte viime postauksen. Yhet kisat on taas takana ja juokseminen sujuu kokoajan paremmin, oon saanu nipistettyä mun ajasta jo neljä minuttia, mikä on mulle paljon. Homecoming-mekkokin löyty eikä siihen tarvinu ees tuhlata tähtitieteellisiä summia, vaikka jotkut niin pelottelikin. Kävi jopa niin sopivasti että kengät mitkä ostin Burlingtonista leirin aikana sopii tähän mekkoon. Se on sellanen aika yksinkertanen olkaimeton punanen mekko. Kuvaa kengistä ja mekosta myöhemmin. Tai aattelin tehä sellasen postauksen missä on kaikki ostokset täältä (ei niitä mitenkää hirveesti oo)? Hyvä/huono idea?
Eilen tuli postia Suomesta ♥ Sieltä saapu mulle suklaata (Fazerin sininen ja Geisha) parit sukat (sellaset jännät urheilusukat mitä en vaan oo löytäny täältä) ja lukemista. Paketti oli semmonen postin muumipaketti. Host-isä rakastu muumeihin heti kun se luki niistä mun tuliaiseks tuomasta Suomi-kirjasta, joten se leikkas sen muuminkuvan siitä paketista ja nyt se on kiinni jääkaapin ovessa :D



Eipä mulla muuta. Seuraavaks kun on aikaa niin teen varmaankin sen ostos-postauksen :)

♥Anni

PS. Ihana biisi, kuuntelen tätä ja muita suomalaisia aina kuviksen tunnilla (sattuneestä syystä: pöytäseura ei oo mitään puheliainta sorttia kun kaikilla niilläkin napit korvissa..)




7.9.2012

Pitkästä aikaa!

Aaaaanteeksi pitkä postaus-tauko! En vaan oo kerenny kirjottaan. Mutta siis täälä uudessa isäntäperheessä on asusteltu lähes kaks viikkoo ja oonki kotiutunu ihan hyvin. Kahet XC-kisatkin on koettu, molemmat hirveessä helteessä.. Ja huomenna taas mennään!
Jalkapallopeli, viikonlopunviettoo järvellä, eläitarha, kaikenlaista sitä on tullu tehtyä.
Nyt on niin paljon asiaa mitä pitäis kertoo, että en tiiä mistä alottaa, joten ehkä kuvat auttaa siinä:

 Tällänen löyty mun huoneen seinnästä kun tulin tänne :) Ja siinähän se on vieläkin kun en oo jaksanu/halunnu pyyhkiä sitä pois.
 
Awwww, rakastuin tähän sänkyyn heti kun näin sen ja vielä enemmän kun olin nukkunu siinä yhen yön ♥ Se mun edellisen paikan sänky oli aika karu: nitisi ja natisi kun vähänkin liikahdit ja kaikkee muuta mukavaa.. Toi peittokin on tollanen ihanan iso :)

 Yritin epätoivosesti ottaa kuvaa mun juoksu asusta, mutta se näyttää typerältä kun se ei oo mun päällä, niin että tyytykää tähän päättömään kuvaan. Luokkia on kaks: Varsity, mikä on vähän tasokkaampi ja sitten JV. Mä juoksen JV:ssä, missä meillä on tälläset asut. Varsity-tytöillä on sellasen pikkusen ihonmyötäsen shortsit ja valkonen paita. Oon ihan onnellinen että mä en juokse sellasissa shortseissa kun ne toiset :P
 Pitihän mun ottaa muistoks mun ekat kisanumerot. Tuo isompi oli meillä mahan kohalla, ja pienempi jalan sivussa. Maalissa saatiin tollaset laput missä oli meijän sijotus (GJV=GirlsJV). Mun sijotus siis 91 ja juoksijoits oli 120 tai vähän päälle. Ei mikään mahtisija, mutta enhän mä ollukkaan tollon reenannu edes viikkoo :) Aikaa onnistuin parantaan 2 minuttia siitä, mikä se oli kun otettiin reeneissä ajat samalta reitiltä. Tosin eilisissä kisoissa aika oli vaan n. 6 sekutia parempi :D

 Viime perantaina olin elämäni ekassa jenkkifutis-pelissä. Enhän mä siitä mitään tajunnu, enkä een loppujenlopuks peliä seurannu, mut tunnelma oli mahtava. Taidettiin hävitäkin se peli, mut ei se mitään kun hauskaa oli :) (Sori, ei hyviä kuvia)

 Lauantaina ja vietettiin aikaa tollasen järven rannalla. Syötiin ja host-siskon kanssa otettiin aurinkoo ja juteltiin.
 Meillä oli aika paljon ruokaa/juomaa mukana :D PS. Bongaa legendaarinen punainen muki (tai 2)!
 Daisy the crazy! Oikeesti, aika pimee koira :D Mutta silti niin mahtava!
 Brownies and CupCakes♥

Illalla oli aivan upee auringonlasku. Mulla on näitä kuvii sen eri vaiheista muutama, mutta tässä yks. Illalla nähtiin vielä mahtava täysikuu, mutta en oikeen saanu siitä hyvää kuvaa.

Tänään aamulla jaksoin jopa herätä reeneihin. On se kyllä hassua miten seittemältä herääminen alkaa tuntua ihan luksukselta, ku herää joka aamu 6:20 :D Mentiin reenien jälkeen joukkueen tyttöjen kans aamupalalle Mama's Café nimiseen paikaan. Tilasin pannukakku-annoksen, mikä oli niiiin hyvää!

En osaa päättää jaksaisko sitä vääntäytyä tuonne keskustaan Harvest-festivaaleille vai en. Huomenna pitäis olla koululla kello 7:00am, kun bussi startaa seuraaviin kisoihin.
Sunnuntaina sitten suuntana Lincoln, missä on joku EF-tapaaminen kaikille Nebraskan EF-vaihtareille. Missäköhän välissä mulla on aikaa lähtee shoppaileen homecoming-mekkoo?

♥Anni