29.6.2012

anteeksi, ei otsikkoa tälläkertaa

Tänään postia hakiessa huomasin sieltä kirjekuoripinon välistä taas EF-postia. Ihmettelin siinä sitten että mitä sielä nyt voi taas olla, kun kaikki paperit on nyt käytännössä jo tullu. No, sielähän oli sitten mun matkalippu, jonka piti tulla sählöpostiin, mutta suunnitelmat oli sitten näköjään muuttunu. Sitten sain paperin jossa oli tiivistettynä tärkeimpiä juttuja mitä tarvis tietää matkalle, kuten: kirjatut- ja käsimatkatavarat, koneen vaihto jne.
Uskaltauduin jopa googlaamaan tän lentoyhtiön, josko siitä löytäis ihmisten mielipiteitä. Niitä löysinkin, mutta aika tasasesti oli positiivista ja negatiivista palautetta, että eiköhän se parempi oo ihan itte kokee ja arvioida :)
Nyt jos vielä onnistuisin pitään tän lipun tallessa niin saan sen koneeseennousukortin ilman suurempia häslinkejä.

25 päivää!

Ja paaaaljon tekemistä. Tuli just varattua kolmen viikon kirpparipöytä, että sais vähän rahaa käytettäväks. Kesätöitä kun piti hakee niin olin ehkä vähän laiska...
Ja tuli meijän tyttöporukan läksiäis laivareissukin varattua!
Tuntuu että nyt tässä vajaan neljän viikon aikana pitäis keretä näkeen kaikkia mutta en tiedä missä välissä! Apua!

No tänään ainakin näin Emppua ja juteltiin siinä sitten muutama tunti kaikenlaista, liittyen ja ei liittyen vaihtoon.

eväät :p
NYT alotan tekeen mun pakkauslistaa! Oikeesti. Muuten siitä tulee yks painajainen kun mä revin mun vaatteet alas kaapista ja yritän päättää mitä otan mukaan.

 ♥Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti