31.12.2012

Best of 2012

Klikkaa kuvat isommaksi!


 New country, new family, new friends ♥ Amazing
 My Grls ♥ That one weekend ;) Definitely again next summer! Miss u ♥
The EF Camp and my EF Girls! I knew these people only one week but I didn't feel like that ♥ Miss you so much, but we're gonna meet again and have some funnnnn :)

18.12.2012

How do you know...?


"How do you know what is a dream if you never accomplished one.
How do you know what is an adventure if you never took part in one.
How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears.
How do you know what is to be desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of what everyone else was saying.
How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world?
How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different, even if you didn’t like it.
How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child, to start a new course?
How do you know what is like to be helpless, if you never sought for help.
How do you know what distance is, if you never, looked at a map, and said? "I am so far away from home”
How do you know what is a language, if you never had to learn one to make new friends.
How do you know what is an opportunity, if you never caught one.
How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished.
How do you know what it is to seize the day, if you never took the chance.
How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones.
How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally.
How do you know what are borders, if you never crossed yours, to see what there was on the other side.
How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home.
How do you know the world, if you have never been an exchange student?"
 
 

 

4.12.2012

Colorado trip

Heimoi piiiitkästä aikaa! Kiitospäivästä ny tosiaan kulunu reilu viikko mutta toivottavasti muistan jotai kertoo:)

Eka lomapäivä meillä oli täälä 21.11, keskiviikkona ja sillon pakattiin auto ja lähettiin aamukymmenen aikaa ajeleen kohti Coloradoo.
Matkaan meni sellaset 8 tuntii, oltais päästy vähän nopeemminkin mutta hostit halus koukata Wyomingin kautta että mun listaan kertyis yks käyty osavaltio lisää. Automatka meni mukavissa fiiliksissä varsinkin kun oli tilaa! Lainattiin näitten serkkujen suburbania johon kuskin lisäks mahtuu 7 henkee. Ja lapinmatkoihin kun on tottunu nii eihän tuo ollu matka eikä mikää! Perillä oltiin sitte jokus iltakuuden aikoihin. Näitten tädillä oli sielä aivan mahtava talo, vähän keskeneränen vielä mutta hieno se oli. Oltiin kyllä kaikki nii väsyneitä että syötiin, laitettiin pedit valmiiks ja alettiin nukkumaa.

22 päivä oli sitte kiitpspäivä. Aika hassua että vaikka olin nii väsyny illalla nii heräsin aamulla seittemän aikoihin ihan virkeenä. Plus vielä se että oltiin eri aikavyöhykeellä joten Nebraskan aikaa heräsin siis kuudelta... What happens to me?! Aamulla vähän ihmettelin kun kiipesin rappusia yläkertaan että mites mää ny tälleen hengästyin. Selvishän se sitte kun pääsin ylös saakka ja kaikki sielä jotakin voivotteli kuinka ei henki kulje koska vuoristoilma.. Et sellanen, mutta kyllä siihen ehti siinä parin päivän aikana vähän tottuun :) Aamulla iinä sitte alettii valmistaa kiitospäpivän ateriaa. Kalkkunaa, kinkkua, perunamuusia, papuja, kastikkeita, kaikkee mahollista. Ja tietty jälkkärit marjahyytelö, kookospiirakka, kurpitsapiirakka ja kurpitsajuustokakku. Mun lenppareita oli ehottomasti sellanen maissi-juusto-pasta juttu mikä oli vähänniinku laatikkoruoka ja jälkkäreistä kurpitsajuustokakku. Myöhemmin, sen jälkeen kun oltiin kykeneviä liikkuun syömisen jälkeen, lähettiin ajeleen ja katteleen maisemia. Eikä voi muuta sanoo kun että WAU! Rakastuin vuoristoon heti ku näin sen :3
Illalla mentii Estes parkin keskustaan kattoon jotain paraatia.

Seuraava päivä oli Black Friday - hullu shoppailupäivä jollon kaupat aukee 12 yöllä ihan sairain alennuksin - mutta me ei menty kun ei sielä kylässä oikeen mitään kauppoja ollu, mitä ny sellasia matkamuistomyymälöitä yms. Mut joulukuusi tuli siinä koristeltua. Ei turhan aikasin tai mitään?

Loppu aika sitte lähinnä lomailtii ja laiskoteltiin sohvanpohjalla, syötiin ja pelattiin monopolia.

Kotiin päin lähettiin ajeleen 25. päivä, sunnuntaina aamu kuudelta. Eipä se haitannu, sain yksin itelleni koko takapenkin ja hyvinhän siinä sitte sai nukuttua kunhan ensin poikettiin mäkkärin drive-throun kautta aamupalalla. (mäkkärin aamupala :/ no me gusta mucho..) Ja ah se ihana tunne kun pääset pitkän automatkan jälkeen kotiin ja tajuat että nythän olis sitten se auton ja laukun purkaminen ja pyykinpesu.... Mut kuuluu asiaan, ei voi mittää :)


Nebraskan tasastakin tasasempi maisema

Loppumatkasta juututtiin ruuhkaan

breakfast


"Twin owls" , on muute btw ihan luonnolline :)

Hotelli missä on kuvattu mm. Hohto niminen kauhuelokuva ja muita leffoja



mun kauppa

lauantai iltana käytiin kattomas ilotulitusta


21.11.2012

Thanksgiving break!

Ok sori, ei ihan toi edellinen lupaus pitäny mut eipä täälä oo mitään tapahtunukkaa. Kylmä on ja koulu menee samaa rataa mitä ennenki. Tänään alko Thanksgiving break ja meijän perhe suuntaa huomena aamulla kohti Coloradon Estes Parkkia. Se on joku luonnonpuistoalue missä host-isukin siskolla on joku uus upee hieno talo vuoren juurella. Sielä sit vietettäis seuraavat viis päivää. Oon ihan innoissani koska en oo nähny vuoria ennen. No joo lentokoneesta mut en laske sitä :D Ja tää talo on ihan lähellä Rocky Mountain National Parkkia ja mennään sinne vaeltaa. Mää ja siskot vaa pelätään että nähään karhuja, koska tää niitten täti näkee niitä siinä sen takapihalla aina välillä...
Eli siis varmaan tän jälkee on vähän enempi kirjotettavaa, eli viikon päästä sitte!

PS. Colorados on laillista polttaa kannabista... hmm... ihmisiä pilvessä kaduilla? hope so not!

14.11.2012

Ihan vaan sitä että...

..en oo mihinkää kadonnu eikä maa nielassu tai vastaavaa. On vaa ollu kiirusta ja kaikennäköstä nii en oo ehtiny kirjotteleen. Tälläviikolla yritän tehä parhaani ja laittaa tekstiä tuleen :)

22.10.2012

Pitkästä aikaa :)

Syksy on vähänniinku tullu ja kylmä on! Mutta, hyvä asia on se, että sain vihdoinki hankittua vähän vaatteita tähän kylmään (ihme kyllä tapahtu ku tänään oli taas sellane minishortsikeli), mut lisää tarvin.
XC-kausi loppu tossa pari kolme viikkoo sitte. Mä jätin viimesen viikon ja vikat kisat välii kun nilkka alko vähä valittaa ja turpos ja oli kipee, mut muuten loistava kausi oli. Täytyy kyl myöntää et olin korviani myöten täynnä meijän päävalmentajaa.. Ei oo hirveesti ikävä. Talvella en oo missää koulun joukkueessa (koska koripallo tai painonnosyo ei vaan oo mun juttu) mutta keväällä jatkettaiski sitte jalkapallon merkeissä. Kyllä, luit oikein. Jalkapallon. Kaverit sai mut taivuteltua kokeileen ku kerroin niille että rakastan kattoo futista. No, en oo mikää mestari pelaan sitä, itseasiassa oon ihan surkee mut ne sano et ei se haittaa. Ja se valmentaja on toooosi mukava ja hauska!


Koulu sujuu paremmi ja onnistuin jopa nostaan mun amerikan historian arvosanan, joka oli F ja on nyt A-. Yhteiskuntaoppi on kyllä sellane mistä en tajua yhtää mitää, mut silti se arvosana vaan keikkuu siinä C:n ja B:n välillä. Ajattelin vaihtaa kyllä sen aineen pois ens lukukaudelle.

Viime viikonloppuna päätettiin Jaclynin (kun puhun Jaclynista tai Jacista tarkotan mun pikkusiskoo), sen serkun Emilyn ja niitten kaverin Katen kans kaivertaa kurpitsat halloweeniks. Haettiin kaupasta kurpitsan ja alotettii tää ei-niin-siisti toimenpide. Oli kyllä aika sottasta puuhaa, eikä ollu kiva tunkee kättä sinne kurpitsan sisälle ja kaivaa se mönjä pois sieltä, vaikka oonki sitä aina halunnu kokeilla :D Mun luovuus ei ihan riittäny kurpitsanaaman kaivertamiseen ni päätin tehä tähtiä :p

Kate, Jac & Emily
Välillä pitää vähän keskittyä :D

taidonnäyte
 Eilen käytiin valokuvaamossa ottaan perhekuvat. Tehtiin tää samalla ku Katie (isosisko) kävi viimeistelee sen seniorikuvat. Ne otti monta kuvaa, osan missä mä en ollu mukana ja osassa taas olin. Ymmärrän ihan hyvin miks näin :) Ne kysy multa sit että haluisinks mäki ottaa tälläset kuvat. Ottaisin ne ens kesänä eli ne ei ehtis koulun vuosikirjaan, mut saisin kivan muiston ja tää kuvaaja ottaa upeita kuvia! Pitää vaa taivutella porukat mukaan tähä..

sistersss
 Kuvien jäkee tultii Jackin kans kotiin valmistautuun iltaan. Sen kaveri Jessica tuli Omahasta tänne ja lähettii sen kyydillä sitte viiden aikoihi Morganin sweet 16 partyihin. Mentiin sinne vähän ajoissa koska autettiin järjestelyissä. 
Ne oli ihan sellasey pienet bileet vaa, paikalla oli ehkä jotai 25 ihmistä, ja sielä sitä sit syötii ja hengattii sisällä musiikin soidessa LUJAA (ei kyl haitannu :D) ja ulkona nuotion ääressä vaahtokarkkeja paahtaen. Laittoivat mutkin maistaa ja sain hirveet "huudot" ku en oikeen pitäny siitä ja heitin sen sinne nuotioo..
Me, Morgan, Crystal & Jac

Party crew!

Jac, Morgan, Me, Jess





8.10.2012

I need new clothes!


Milläköhän suomalaisella järjellä päätin jättää mun kaikki lämpöset vaatteet ja KENGÄT kotio? Hyvä kun pystyy aamulla käveleen kotiovelta autolle jäätymättä.
No, onpahan ainaki hyvä syy lähtee shoppaileen..

1.10.2012

Once upon a time there was a Homecoming-night...

...what was absolutely best night in here so far! Ihmiset jotka mut tuntee nii varmaa voi kuvitella, etten oo mikään tanssijapersoona. Aluks olinki ihan hukassa, kun kaikki ihan fiiliksissä heittää kengät nurkkaan ja antaa mennä, mutta kyllähän sitä sielä tunnelmassa alko jotenkin kummasti tanssittaa, kun oli niin hyvät opettajatkin ;) Amerikkalaiset on ihan hulluja tanssijoita. Välillä sielä nostettiin joku ilmaan ja sielä se sitten meni ympäri tanssilattiaa kaikkien käsien päällä Että sellasta :D Tanssiminenki oli vähän erilaista ku Suomessa. En tiiä mikä teijän käsitys on, mutta kun multa kysyttiin että miten suomalaiset tanssii, nii ekana tuli mielee vaa sellanen epämääränen huojuminen ja pään liikuttelu... Haha, nyt toivon vaa että täälä olis Homecoming toisenki kerran, oli nii mahtava ilta!
Kuvia ei tullu paikanpäällä oettua, mutta sitä ennen käytiin kuvaamassa yhessä puistossa kaveriporukan kanssa. Ne kuvat nyt on valitettavasti jonkun toisen kameralla...
Eipä siitä muuta, vaikka ilta oli mahtava, en nyt ihan kaikee siitä viitti kirjottaa :) Dance, dance, dance ja sitä rataa :)

Tässä ny näkkyy tää hame ja kengät :) Kengät lähti kyllä pois jalasta jossain vaiheessa, vaikka mukavat onkin jalkaan.
Pikkusisko & minä

Perjantain pelistä



23.9.2012

Nine months to go! Hah!

Heips taaaas, pitkästä aikaa :) Arvatkaas mitä! Maanantaina tulee tasan kaks kuukautta siitä kun kone lähti Helsinki-Vantaalta kohti Bostonia! Aika menee tosi nopeeta, eihän tässä oo kun enää yheksän kuukautta jäljellä :D
Kaks kuukautta on kuitenki aika pitkä aika. Nyt sitä jo huomaa että kielitaito on vähän parantunu, tai ainakin puhun rohkeemmin englantia enkä välitä niistä pienistä virheistä mitä nyt aina välillä tulee. Koulukin sujuu, vaikka onhan niitä hylättyjä numeroitakin tässä ehtiny jo tulla... Mutta ei se mitään, onneks ne sai uusia ja nyt mennäänki jo sielä C:n yläpuolella :)

BTW: Ens lauantaina Homecoming!

Cross counry -kausi on kohta ohi... Yhyy, enää kahet kisat jäljellä. Tulee kyllä ikävä reenejä ja sitä porukkaa. Mutta ajattelin liittyä yleisurheilujoukkueeseen ja juosta sieläkin. YU-kausi alkaa keväällä, joten suunniteltiin host-äitin ja pikkusiskon (joka myös haluaa yleisurheiluun) että käydään talvella sellasella liikuntakeskuksella, missä niillä on kaikenlaista: kuntosali, juoksurata, spinning-sali ym. joten kuntoilua luvassa siis. 
Pitäis varmaan ostaa uudet kengät. Nää mun nykyset juoksukengät on vähän tollaseen ruohikolla ja pururadalla juoksemiseen (siis täydelliset cross-countryyn) ja ne alkaa oleen jo aikansa eläny (okei, tänävuonna ostin, mutta käytetty on ja paljon!). Oon ihastunu Niken Free Run kenkiin. Ne näyttää tosi kevyiltä ja mukavilta ja oon kuullu tosi paljon kehuja. Ja vaikka tää ei kyllä paljookaan vaikuta, niin niitä saa kaikissa ihanissa väreissä :D Nää kengät on täälä jopa halvempia kun Suomessa. Tai no, mikäpä täälä nyt ei olis halvempaa?

Viime lauantaina käytiin parin tytön kanssa Omahassa. Ne halus näyttää mulle vähän paikkoja. Ei kyllä ihan ydin-Omahassa käyty, vaan siinä reunamilla. Halusivat viedä mut syömään sellaseen Spaghetti Works nimiseen paikkaan. Kuten nimestä varmaan huomaa, se oli sellanen pastapaikka. Ja aivan mahtavaa ruokaa sieltä saikin, omnom :)
Ruuan jälkee tytöt halus käyttää mute sellasessa Haunted house paikassa. Ne on siis sellasia taloja/alueita mihin maksetaan sisään ja sielä on ihmisiä pukeutunu "pelottavasti" ja ne näyttelee jotain kauhuelokuvan kohtausta tai jotain muuta pelottavaa. Sielä kävellään ryhmissä ja mennään läpi sen talon. Paika mihin me mentiin oli nimeltään Scary Acres. Täälä on siis monia eri paikkoja. Joissain ne ihmiset sielä saa jopa koskee suhun, mut täälä se oli kiellettyä. Niillä oli siis sielä kaks taloo ja metsä. Ostettiin rannekeet eli päästiin meneen kaikki kolme. Yleensä en tykkää tälläsestä, en pysty ees kattoon kauhuleffoja ja olinki ihan paskat housussa kun mentiin ekaan taloon sisään. Sielä oli pimeetä eikä nähny mitää. Tulihan sielä kiljastuakin pari kertaa kun joku tyyppi, pukeutuneena säkkiin ja kirves kädessä hyppää jostain pimennosta sun eteen, mutta loppujenlopuks se oli aika... no, ei pelottava ollenkaan. Mutta kokemus kuitenkin :D


U wanna eat this? Tuola on oikeesti tollanen mini-skorpioni sisällä. Yäk!

omnom, kermainen pesto-pasta ♥
Eilen oltiin taas vähän shoppailemassa. Käytiin ettimässä isosiskolle homecoming mekkoo. Voi, sen poikaystävä pyysi sitä eilen sitä sen homecoming pariks: Se oli hommannu jostain variksenpelättimen ja pukenu sille se jalkapallo-peliasun. Sitte sen pelättimen käsissä oli kyltit. Toisessa luki "I've Fallen for you" ja toisessa "Will you go to homecoming with me?".  Tytöt tuli sitten illalla kotiin pelistä ja sisko huomas tän tullessaan autosta ulos. Hetken sitä tuijotti ja kysy että kelle tää on? Ja sitte se poikakaveri hyppää auton takaa siihen! Awws, se oli niin sulosta :3

ANTEEKSI! Huonoja kuvia... Taas... Sain kuulla porukoiltakin tänään skypetellessä, että miks ei oo enempää kuvia laitettu facebookkiin.. No ens viikonloppuna ainaki tulee kuvaa, nimittäin HOMECOMING! Taisinkin jo mainita siitä :D Sitte näätte ainaki sen mun hameen :)


12.9.2012

50 days!

Hihii! Tänään tuli sitte täyteen 50 päivää jenkkilässä! Aika menee niiiiiin nopeesti, vaikka välillä tuntuukin että se kello ei liiku mihinkään :D
Mitään sen kummosempaa ei oo tapahtunu sitte viime postauksen. Yhet kisat on taas takana ja juokseminen sujuu kokoajan paremmin, oon saanu nipistettyä mun ajasta jo neljä minuttia, mikä on mulle paljon. Homecoming-mekkokin löyty eikä siihen tarvinu ees tuhlata tähtitieteellisiä summia, vaikka jotkut niin pelottelikin. Kävi jopa niin sopivasti että kengät mitkä ostin Burlingtonista leirin aikana sopii tähän mekkoon. Se on sellanen aika yksinkertanen olkaimeton punanen mekko. Kuvaa kengistä ja mekosta myöhemmin. Tai aattelin tehä sellasen postauksen missä on kaikki ostokset täältä (ei niitä mitenkää hirveesti oo)? Hyvä/huono idea?
Eilen tuli postia Suomesta ♥ Sieltä saapu mulle suklaata (Fazerin sininen ja Geisha) parit sukat (sellaset jännät urheilusukat mitä en vaan oo löytäny täältä) ja lukemista. Paketti oli semmonen postin muumipaketti. Host-isä rakastu muumeihin heti kun se luki niistä mun tuliaiseks tuomasta Suomi-kirjasta, joten se leikkas sen muuminkuvan siitä paketista ja nyt se on kiinni jääkaapin ovessa :D



Eipä mulla muuta. Seuraavaks kun on aikaa niin teen varmaankin sen ostos-postauksen :)

♥Anni

PS. Ihana biisi, kuuntelen tätä ja muita suomalaisia aina kuviksen tunnilla (sattuneestä syystä: pöytäseura ei oo mitään puheliainta sorttia kun kaikilla niilläkin napit korvissa..)




7.9.2012

Pitkästä aikaa!

Aaaaanteeksi pitkä postaus-tauko! En vaan oo kerenny kirjottaan. Mutta siis täälä uudessa isäntäperheessä on asusteltu lähes kaks viikkoo ja oonki kotiutunu ihan hyvin. Kahet XC-kisatkin on koettu, molemmat hirveessä helteessä.. Ja huomenna taas mennään!
Jalkapallopeli, viikonlopunviettoo järvellä, eläitarha, kaikenlaista sitä on tullu tehtyä.
Nyt on niin paljon asiaa mitä pitäis kertoo, että en tiiä mistä alottaa, joten ehkä kuvat auttaa siinä:

 Tällänen löyty mun huoneen seinnästä kun tulin tänne :) Ja siinähän se on vieläkin kun en oo jaksanu/halunnu pyyhkiä sitä pois.
 
Awwww, rakastuin tähän sänkyyn heti kun näin sen ja vielä enemmän kun olin nukkunu siinä yhen yön ♥ Se mun edellisen paikan sänky oli aika karu: nitisi ja natisi kun vähänkin liikahdit ja kaikkee muuta mukavaa.. Toi peittokin on tollanen ihanan iso :)

 Yritin epätoivosesti ottaa kuvaa mun juoksu asusta, mutta se näyttää typerältä kun se ei oo mun päällä, niin että tyytykää tähän päättömään kuvaan. Luokkia on kaks: Varsity, mikä on vähän tasokkaampi ja sitten JV. Mä juoksen JV:ssä, missä meillä on tälläset asut. Varsity-tytöillä on sellasen pikkusen ihonmyötäsen shortsit ja valkonen paita. Oon ihan onnellinen että mä en juokse sellasissa shortseissa kun ne toiset :P
 Pitihän mun ottaa muistoks mun ekat kisanumerot. Tuo isompi oli meillä mahan kohalla, ja pienempi jalan sivussa. Maalissa saatiin tollaset laput missä oli meijän sijotus (GJV=GirlsJV). Mun sijotus siis 91 ja juoksijoits oli 120 tai vähän päälle. Ei mikään mahtisija, mutta enhän mä ollukkaan tollon reenannu edes viikkoo :) Aikaa onnistuin parantaan 2 minuttia siitä, mikä se oli kun otettiin reeneissä ajat samalta reitiltä. Tosin eilisissä kisoissa aika oli vaan n. 6 sekutia parempi :D

 Viime perantaina olin elämäni ekassa jenkkifutis-pelissä. Enhän mä siitä mitään tajunnu, enkä een loppujenlopuks peliä seurannu, mut tunnelma oli mahtava. Taidettiin hävitäkin se peli, mut ei se mitään kun hauskaa oli :) (Sori, ei hyviä kuvia)

 Lauantaina ja vietettiin aikaa tollasen järven rannalla. Syötiin ja host-siskon kanssa otettiin aurinkoo ja juteltiin.
 Meillä oli aika paljon ruokaa/juomaa mukana :D PS. Bongaa legendaarinen punainen muki (tai 2)!
 Daisy the crazy! Oikeesti, aika pimee koira :D Mutta silti niin mahtava!
 Brownies and CupCakes♥

Illalla oli aivan upee auringonlasku. Mulla on näitä kuvii sen eri vaiheista muutama, mutta tässä yks. Illalla nähtiin vielä mahtava täysikuu, mutta en oikeen saanu siitä hyvää kuvaa.

Tänään aamulla jaksoin jopa herätä reeneihin. On se kyllä hassua miten seittemältä herääminen alkaa tuntua ihan luksukselta, ku herää joka aamu 6:20 :D Mentiin reenien jälkeen joukkueen tyttöjen kans aamupalalle Mama's Café nimiseen paikaan. Tilasin pannukakku-annoksen, mikä oli niiiin hyvää!

En osaa päättää jaksaisko sitä vääntäytyä tuonne keskustaan Harvest-festivaaleille vai en. Huomenna pitäis olla koululla kello 7:00am, kun bussi startaa seuraaviin kisoihin.
Sunnuntaina sitten suuntana Lincoln, missä on joku EF-tapaaminen kaikille Nebraskan EF-vaihtareille. Missäköhän välissä mulla on aikaa lähtee shoppaileen homecoming-mekkoo?

♥Anni



































26.8.2012

Last day in Manley

Eka kokonainen viikko koulua ohi, ja kolmet cross country treenitkin tässä koettu. Koulu alkaa jo tuntua vähän koululle ja mun täytyy kyllä perua puheeni siitä matikasta. Se ei oo mitää helppoo ja oonki miettiny että pitäisköhän vaihtaa helpompaan. Se mikä siitä tekee niin vaikeen on ne matemaattiset termit englanniks. Ja oikeesti luulin et ollaan käyty noi asiat jo suomessa mut en ookkaa siitä enää nii varma. En kuitenkaa haluis että koko mun lukkari menee sekasin, joten ajattelin tehä sen vaihdon jos samaan aikaan menee joku helpompi, vaikka algebra tai geometria. Enkä kyllä haluu että mun ruokailuaika vaihtuu (meillä on siis 1. ja 2. ruokailu) koska kaikki kaverit on samassa ruokailussa enkä sitte tiiä mihin istuisin siellä 1. ruokiksella :( Mut toivottavasti alkaa sujua kun vähän enemmän oppii kieltä ja sillee.
Vastapainona pänttäämiselle onkin sitten reenit aina koulun jälkeen. Ainii, ja lauantaina kello 8:00am.. Odotin jo innolla ihania lauantaiaamuja jollon saa nukkuu pitkään. Tänään en kyllä reeneihin menny, sillä ei ollu ketään kuka pääsis heittään mut Plattsmouthiin.
Eilen treeneissä otettiin aikoja. Me tytöt juostiin 2,5 mailia (vähän reilut 4 kilsaa) ja pojat vähän enemmän. Olin kyllä niiiiin tyytymätön aikaan 28.14min. Mutta sehän siitä tulee kun pitää kuukauden tauon juoksusta, tai liikunnasta ylipäätään. Mut ei se haittaa, en ainakaa ollu viiminen :D Ja meillä on tosi ihana joukkue jossa kaikki kannustaa ja kehuu toisiaan nii tuleehan siinä vähän parempi mieli, vaikka ei ihan tavotteeseen päässy. Meillä on tää TimeTrial- juttu vissiin kerran kuussa joten kattellaan kuukauden päästä. Oonkohan ihan hullu jos sanon juoksevani alle 22..?

Ja huomena sitte muutto! Oonki jo vähän pakkaillu, vaikka kukaan ei oo tiistain jälkeen maininnukkaan mun muutosta, mutta oletan että se on huominen. Ihan kiva että pääsen nyt vähän lähemmäs kaikkee missä tapahtuu jotain. Esim. eilen oli meijän koulun eka jalkapallopeli enkä päässy sinne koska reenit loppu vartin yli viis. Sitte piti mennä kotii (huom 30min ajomatka) suihkuun ja syömään ja sitte olis vielä pitäny tulla takas. Peli alko seittemältä enkä oo varma oisko täälä ollu ketää kuka olis halukas hakeen mut kotio..

Oon ny hengannu täälä kotona koko päivän. Heräsin puol kaheksan.. Miksi? Yleensä herään vapaapäivinä joskus 10-12 aikoihin ja kun tulin tänne jenkkilään niin oon alkanu herään tosi aikasin. Mut on toikin aika luksusta kun kouluun heräilen siinä kuuden aikoihi :D
Aamulla täälä ei ollu ketään kotona nii avasin sitte skypen ja tuli juteltua porukoitten kans sellaset viis tuntia. Parin viikon asiat läpikäytiin siis aika hyvin :D Host-äiti lähti Lincolniin jonkun 1v synttäreille, host-veli on jossain joten oon nyt ton host-isän kanssa täälä kotona ja mulla on vakava ongelma: en tiiä mitä voisin syödä!

tarviin lisää tätä! söin jo kaiken.. :3
Mun huone. Aika karu etten sanois...
GretaMarie

Cali

♥Anni

Ainii, tein tänää twitterin.. Opin ehkä joskus käyttään sitä :p


23.8.2012

#330

Jeiiiii! Nyt mut on vihdosta viimein rekisteröity kouluun, koska mulle löyty pysyvä isäntäperhe! Muutan sinne jo tänä sunnuntaina!!! Perheeseen kuuluu äiti Jina, isä ... en muista, tytöt Katie ja Jaclyn ja koira Daisy. Katie on seniori, mutta vuotta vanhempi ja Jaclyn on sophomore eli 15-16 vuotias. Koko perhe on toooosi mukava ja tytöt varsinkin. Talolta on jotain 10 minuttia koululle, ja pääsen kouluun Katien kyydillä koska sillä on ajokortti. Paaaaljon parempi ku tää nykynen 30min ajomatka.. :D
Kouluun rekisteröitymisen myötä sain mun oman lounaskoodin (koodi mikä näppäillään kun haetaan ruokaa, ei siis tarvi aina sählää rahojen kans siinä) ja säilytyslokeron (siitä postauksen otsikko). Nää loksut on kyllä jotain niin vaikeita käyttää. Oon yrittäny avata sitä varmaan 15 kertaa ja oon saanu sen yhen kerran auki. Yhden. Muullon oon aina pyytäny jotai auttaa mua :D Se vielä, kun tuntien välissä on tosiaan se 2min aikaa (eikä hyvä seuraa jos myöhästyt) niin se kaappi pitäis saada äkkiä auki.
Eilen kävin terveystarkastuksessa, että pääsen liittyyn cross country joukkueeseen. Ja jos jollekin on epäselvää niin se on maastojuoksu joukkue :) Tänään oli ekat treenit ja oon niiiiin väsyny! Valmentaja sano mulle että mulla kävi huono tuuri kun ekana päivänä mentiin treeniohjelman ehkä rankin treeni, mut hyvin se meni. Kyllä huomas että on ollu kuukauden tauko juoksemisesta, mutta kyllä se tästä kun tottuu. Treenit on tosiaan joka päivä että vähän pakko tottua.
Meijän valmentajat on onneks ihania ja ryhmä tosi mahtava. Me treenataan siis tytöt ja pojat yhessä, vaikka meillä onkin eri kisat, joten meitä on iso ryhmä.

Tänään oli koulussa jotain niin outoo: kävelypäivä. Ja se on kuulemma joka keskiviikko. Eli yhen tunnin ajan mennään ulos juoksuradalle käveleen 40min ajan. Tälläviikolla se oli historian ja yhteiskuntaopin tunneilla, ja mulla on molemmat joten kävelin kaks kertaa :D Nää yrittää jotenkin estää sitä että amerikkalaiset on maailman lihavin kansa.. Ei se niin hirveetä ollu, siinä käveltiin ja juteltiin, mutta se kuumuus. Eihän sielä kentällä tietty mitään varjoo ollu..

Mutta juu, siinähän se. Eips mulla muuta kun että anteeks taas kerran ettei oo kuvia :(

♥Anni

19.8.2012

Säläpostaus

Sunnuntaipäivät kun tuppaa aina oleen vähän tälläsii lagituspäivii (vähän niinku Suomessakin, ainaki mulla..) nii eipä oo muuta tekemistä ku kirjottaa tänne :)
Tultiin täs puolisen tuntii sitte kirkosta ja nyt tuo hostäiti leipoo jotakin, sitä odotellessa :P

Eilen lähettiin joskus puol 12 ajamaan Papillion nimistä paikkaa, joka on niinku Omahan eteläosassa. Sielä katteltiin hostvanhempien tyttären pojan jalkapallopeli ja sitte lähettiin ruokaostoksille. Ekaks poikettiin kuiteskin Kohl's nimisessä vaateparatiisissa! Se oli iiiiiso paikka missä oli kaikkee vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kenkii, laukkuja ja sitte jotai sisustusjuttuja. Vaatteet oli pääasiassa sellasia J.Lo Collection, Rock&Republick, Lauren Conrad, SimplyVeraVeraWang yms. mistä sais suomes maksaa jonkun verran mutta täälä ne oli samaa hintaluokkaa kun joku Only tai Veromoda.
En mää sieltä kuiteskaa mitää ostanu ku kävästiin vaan pikasesti.
Matka jatku sitten ruokaostoksille. Oonkohan jo maininnu siitä kuinka valtavia nää ruokakaupat on? Mentiin Walmartiin ja sielä lähin sitte omille teilleni kun oli kaikenlaista ostettavaa, mm. koulujuttuja. Hah, olisin varmaan tarvinu kartan!
No, lopulta kuitenki selvittiin sieltä kaupasta kunnialla ulos ja lähettiin hakeen hostisää sellasesta Buffalo nimisestä paikasta mihin ihmiset menee yleensa katteleen kaikkia pelejä ym. Tää isä oli kattomassa baseball peliä silläaikaa kun me käytiin kaupas.
No sielä oli sitte istumassa myös mun kaks host-siskoo, ja jumituttiin siihen pariks tunniks :D Nää laitto mut mm. maistaan RootBeer nimistä juomaa, mikä maistuu vähän hammastahnalle. En tykänny..
Tultiin kotio joskus 7 aikaan ja mulla oli ihan karsee nälkä, mut ei me syöty sitte enää mitää. Nää syö 2 ateriaa päivässä ja se on outooooo.  Eilen söin aamupalan (2 paahtoleipää) ja Tonnikala-salaatti leivän Panera Breadissa.

Tiettekö mikä vielä ärsyttää? Nää on ihan urheiluhulluja. Seuraa jääkiekkoo, amerikkalaista futista, lentopalloo, koripalloo ja kaikista hulluimmin baseballia. Kokoajan on joku näistä seittemästä telkkarista päällä ja sieltä tulee joku peli. Mutta mutta mtta ei eurooppalaista jalkapalloo.. Ja tiettekö mikä alko tällä viikolla? Englannin valioliiga!
En urheiluu hirveesti seuraa, mutta valioliiga, mestareiden liiga, euroopan- ja maailmanmestaruuskisat sekä tietty lätkän MM on jotai mitä haluun nähä. En ny tarkota et oon tullu tänne vaan roikkumaan TV:n eessä, mut kun ei mulla tällähetkellä oo mitään muutakaan menoo nii mitäs sitte vaikka haluisin kattoo pari peliä? No, ne ottelut mitä haluisin kattoo (Chelsean pelit) tulee FOXsoccer tai ESPN kanavalta. Täälä ei näy FOXsoccer ja ne kaks otteluu mitkä näkyy ESPN:ltä tulee sunnuntaisin, 7:45am... Joten Iltalehden tulospalvelu♥
Tää on muutes aika hassuu, koska vihaan pelata jalkapalloo mutta rakastan kattoo sitä :3

we♥it

♥Anni

PS. I ♥ Monkeybread!