26.6.2012

Flight Info

Eilen sain taas postia EF:ltä ja kirjekuori sisälsi mun lentotiedot! Lähtö olis sitten 24.7 Helsinki-Vantaalta klo: 15.30. Ei paha aika, ainakaan ei tarvi herätä aikasin, vaikka kentällä pitääkin olla noin kaks tuntia ennen kun kone lähtee.
Lentoyhtiönä toimii Iceland Air (koskaan kuullutkaan tälläsestä) ja meillä on yks koneen vaihto n. kello neljä Reykjavikissa. Sieltä kone lähtee sitten klo: 17.00 (Islannin aikaa) kohti Bostonia, jonne pitäis laskeutua 18.35 (Bostonin aikaa). En oikee tosta jaksanu laskee tota lennon pituutta, koska aikaero. Mutta pitkä lento jokatapauksessa.
Ongelmaks muodostuu tässä nyt tää matkatavaroitten painorajotus. Yritin lentoyhtiön sivuilta kattella, mutta sielä ilmotetaan nuo jotenkin ihan sekavasti ja englanniks. (Siis mun englanninkielen taitohan ei vielä oo mikään kehuttava, mutta sikshän mä oonkin lähössä). Sivuilla oli monia eri rajotuksia, mutta bongasin sieltä tollasen 23kg + 10kg mikä kuulostais ihan järkevältä. Matkalakku ei vie tosta kun vähän alle 4kg (koska löysin stocmannilta jonkun ultrakevyen ja kestävän 130 litrasen Desleyn matkalaukun -20% !!) joten mun tavaroille jää sitten 20 kiloo. En tiiä sitten jaksanko ihan kymmentä kiloo käsimatkatavaraa raahata mukana, mut on mulla ainakin läppäri ja EF-laukku.

Kirjekuoresta tuli lentotietojen lisäks myös Travel Guide -vihkonen, missä on tietoo lentämisestä, mulle sellanen vakuutuskortti (verrattavissa suomen KELA-korttiin) ja Student ID kortti, jossa näkyy mun aluevalvojan/päällikön sekä host-isän yhteystiedot. Sitten sellanen EF-logolla varustettu yhteystietolappu mikä kiinnitetään matkalaukkuun.

Pelottaa jo tuo pakkaaminen! En oo siinä mikään hyvä, enkä todellakaan tykkää siitä... Pitäisköhän alkaa tehä jo listaa valmiiks niin olis sitten helpompaa :D

todistusaineisto :)

♥Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti