18.6.2012

Vähän jäljessä...

...mutta kirjotanpa kuitenkin. Niin tosiaan, piti kirjottaa tarkemmin siitä viisumi-systeemistä/valmennustilaisuudesta, mutta jotenkin tää aina vaan menee ja sitä hokee ittelleeen että "mä teen sen huomena" ja sitten taas "no jos sitten huomenna"... No, siitä on nyt sitte niin kauan etten jaksa alkaa sen kummempaa siitä kirjotteleen. Tässä kuitenkin vähän kuvan muodossa siitä mitä mulla oli kotiin lähtiessä mukana.




   Eli tollanen laukku ja t-paita. Meille sanottiin että jompi kumpi olis hyvä olla lentokentällä, jotta meijät tunnistetaa. Kallistuin vähän ton paidan puoleen. Mutta koska sainkin käteeni paidan kokoa L (naisten mallia olevat punaset oli jo menny, ja miesten mallejakin oli enää L ja XL kokoo) niin ehkä toi laukku on sittenkin se minkä mä otan. Paidasta voi tulla vaikka yöpaita tai jtn.
Täytyy kyllä sanoo että tää laukku ei oo niitä hirveimpiä ilmestyksiä mitä oon vaihto-oppilasjärjestöiltä nähny.. joten enköhän mä selviä, vaikka aluks vähän nyrpistelinkin nenää tolle :)

Sitte tällänen pienehkö info-paketti. Toi punanen kansio siis sisälsi tuon orientation handbookin, vaaleenpunasen esitteen joka koski vakuutuksia, sekä noi kaks valkosta paperilappua. Ton Studen handbookin sain jo kaks viikkoo ennen valmentautumista mutta ajattelin sen tähän  laittaa.
Sitte halukkaat sai ottaa tollasen sim-kortti paketin. Mukana tuli sim-kortti, johon on ladattu jo valmiiks.. oiskohan ollu 5 dollaria. Eli ei siis heti ensimmäiseks maahan saavuttua tarvi lähtee metsästään sim-korttia. Toki tohon kortille saa aina lisätä saldoo, mutta kannattaahan sitä tsekata halvempiakin vaihtoehtoja :)

En nyt muista päivää, mutta vähänaikaa sitte sain tietää että lähen leirille Norwichin yliopistoon Vermontiin (toinen vaihtoehto olis ollu Bryantin yliopisto Rhode Islandilla). Me suomalaiset oltiin jaettu suurinpiirtein tasan 10-10 molemmille leireille. Pienen paniikkipuhelun jälkeen todettiin kaverini kanssa, että hänpä lähteekin Rhode Islandille. Niin mun tuuriani... Toisaalta, nyt mun on vähänniinkun pakko mennä ja tutustua ihmisiin. Jotain hyvää tässäkin siis ;) Ja mitä facebookissa oon kattellu niin porukka vaikuttaa aivan mahtavalta!
Lentotiedot on vielä ihan auki, mutta kai nekin kohta tulee. Jos oikein muistan niin leiriläiset lähtee niin että toiset 10 23. ja toiset 24. päivä. Molemmilla lennoilla on yks vaihto, toiset menee Köpiksen kautta ja toiset Islannin.. Tuo koneen vaihto vähän mietityttää, kun en oo lennelly kun lomalennoilla ja Suomen sisällä joten ei oo tuttua. Mutta onneks sielä on muitakin :)

JA tein vielä tälläsenkin huomion että mä kirjotan niiiiin sekavasti! Voiko edes olla totta. Joo, tää on mun eka blogi enkä oo mikään himokirjottaja ym. En niinkun osaa kirjottaa asiaa, vaan kaikkee muuta turhaa. Esim. edellisessä postauksessa en vaivaudu kertomaan millanen prosessi oli vaikka tää viisuminhaku juttu.. Mutta yritän parantaa tapani ja ehkä sitten kun on enemmän kerrottavaa niin tulee myös enemmän juttua :D

35 päivääääää!


♥Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti