26.8.2012

Last day in Manley

Eka kokonainen viikko koulua ohi, ja kolmet cross country treenitkin tässä koettu. Koulu alkaa jo tuntua vähän koululle ja mun täytyy kyllä perua puheeni siitä matikasta. Se ei oo mitää helppoo ja oonki miettiny että pitäisköhän vaihtaa helpompaan. Se mikä siitä tekee niin vaikeen on ne matemaattiset termit englanniks. Ja oikeesti luulin et ollaan käyty noi asiat jo suomessa mut en ookkaa siitä enää nii varma. En kuitenkaa haluis että koko mun lukkari menee sekasin, joten ajattelin tehä sen vaihdon jos samaan aikaan menee joku helpompi, vaikka algebra tai geometria. Enkä kyllä haluu että mun ruokailuaika vaihtuu (meillä on siis 1. ja 2. ruokailu) koska kaikki kaverit on samassa ruokailussa enkä sitte tiiä mihin istuisin siellä 1. ruokiksella :( Mut toivottavasti alkaa sujua kun vähän enemmän oppii kieltä ja sillee.
Vastapainona pänttäämiselle onkin sitten reenit aina koulun jälkeen. Ainii, ja lauantaina kello 8:00am.. Odotin jo innolla ihania lauantaiaamuja jollon saa nukkuu pitkään. Tänään en kyllä reeneihin menny, sillä ei ollu ketään kuka pääsis heittään mut Plattsmouthiin.
Eilen treeneissä otettiin aikoja. Me tytöt juostiin 2,5 mailia (vähän reilut 4 kilsaa) ja pojat vähän enemmän. Olin kyllä niiiiin tyytymätön aikaan 28.14min. Mutta sehän siitä tulee kun pitää kuukauden tauon juoksusta, tai liikunnasta ylipäätään. Mut ei se haittaa, en ainakaa ollu viiminen :D Ja meillä on tosi ihana joukkue jossa kaikki kannustaa ja kehuu toisiaan nii tuleehan siinä vähän parempi mieli, vaikka ei ihan tavotteeseen päässy. Meillä on tää TimeTrial- juttu vissiin kerran kuussa joten kattellaan kuukauden päästä. Oonkohan ihan hullu jos sanon juoksevani alle 22..?

Ja huomena sitte muutto! Oonki jo vähän pakkaillu, vaikka kukaan ei oo tiistain jälkeen maininnukkaan mun muutosta, mutta oletan että se on huominen. Ihan kiva että pääsen nyt vähän lähemmäs kaikkee missä tapahtuu jotain. Esim. eilen oli meijän koulun eka jalkapallopeli enkä päässy sinne koska reenit loppu vartin yli viis. Sitte piti mennä kotii (huom 30min ajomatka) suihkuun ja syömään ja sitte olis vielä pitäny tulla takas. Peli alko seittemältä enkä oo varma oisko täälä ollu ketää kuka olis halukas hakeen mut kotio..

Oon ny hengannu täälä kotona koko päivän. Heräsin puol kaheksan.. Miksi? Yleensä herään vapaapäivinä joskus 10-12 aikoihin ja kun tulin tänne jenkkilään niin oon alkanu herään tosi aikasin. Mut on toikin aika luksusta kun kouluun heräilen siinä kuuden aikoihi :D
Aamulla täälä ei ollu ketään kotona nii avasin sitte skypen ja tuli juteltua porukoitten kans sellaset viis tuntia. Parin viikon asiat läpikäytiin siis aika hyvin :D Host-äiti lähti Lincolniin jonkun 1v synttäreille, host-veli on jossain joten oon nyt ton host-isän kanssa täälä kotona ja mulla on vakava ongelma: en tiiä mitä voisin syödä!

tarviin lisää tätä! söin jo kaiken.. :3
Mun huone. Aika karu etten sanois...
GretaMarie

Cali

♥Anni

Ainii, tein tänää twitterin.. Opin ehkä joskus käyttään sitä :p


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti