29.5.2012

Kaupunkipäivä!

Tänään kaupungilla vähän shoppailemassa. Ihan kiva tälleen koeviikolla vähän tehä muutakin kun vaan lukee kotona. Ja ihan rehellisesti: mua ei nyt tälleen kesän kynnyksellä hirveesti jaksa mitkään vektorit kiinnostaa..
Kerranki mulla oli sellanen tunne että olisin voinu vaan ostaa ja ostaa ja ostaa. Yleensä en vaan saa itteeni ostaan mitään, vaan ajattelen aina "ehkä sitte seuraavalla kerralla" ja seuraavalla kerralla sitä vaatetta ei tietenkään oo...

Bikinit oli ihan ekana mun ostoslistalla. Olin jo netistä kattonu sopivia vaihtoehtoja valmiiks ja päädyin sitten noihin. Noi on siis H&M:n mallistoo. Etin vaaleenpunasia, mut niitä ei ollu :( (noi yläosan koristeet ei näy kunnolla, parempi kuva täällä) Toi valkonen bandeau-toppi (GinaTricot) oli kans hyvä ostos. Tosi kätevä kesällä :) Haluun muutaman lisää tollasia, ainakin mustan ja jonkun kivan värikkään.

Housut oli pakko ostaa, koska omistin vaan yhet kunnon farkut. Noi mustat farkut tarttu matkaan Cubuksesta. Nää beiget, ihanan kesäset housut odotti mua kotona. Sisko oli tilannu H&M :ltä paketin. Mun onneks housut ei ollu sille sopivat, ja sain kokeilla niitä. Nyt mulla on sitte ainaki housuja.

(Anteeks, kuva on väärinpäin, mut halusin kaikkiin samanlaisen muokkauksen niin siks)
Ah! Tätä (tai tän tapasta) paitaa oon metsästäny jostain tammikuusta saakka. Nyt se sitten osu kohalle ja se oli ihan pakko ostaa. Toi on siis tollanen ohut, suora paita missä on kultaset napit. Tääkin on design by H&M.
I'm in love!
                                                                 
Tää toppi on samanlaista ohutta kangasta ku ylempi paita. Topin muodossa vaan ja Gina Tricotista ostettu (sori, valkonen paita valkonen tausta. ei oikeen toimi..). Kesänen vaate, ajattelin että sopis hyvin vaikka vaaleitten farkkushortsien kanssa. Sellasetkin siis pitäis käydä ostamassa ;) 

No, ei kaikkee voi löytää kerralla. Onneks pääsen 8 kesäkuuta Helsinkiin vähän shoppaileen lisää, sillä viisumihaastattelun ja valmennustilaisuuden välissä on aikaa. Sieltä koitan sitte metsästää vaikka ne farkkushortsit ja uudet korkkarit. Sellaset nudenväriset peruskorot olis hakusessa. Kattellaan loydänkö (Spiritstoressa oli ainaki hienot, mutte ollu kokoja) vai pitääkö tyytyä jonkun muun värisiin :)

♥Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti