19.8.2012

Säläpostaus

Sunnuntaipäivät kun tuppaa aina oleen vähän tälläsii lagituspäivii (vähän niinku Suomessakin, ainaki mulla..) nii eipä oo muuta tekemistä ku kirjottaa tänne :)
Tultiin täs puolisen tuntii sitte kirkosta ja nyt tuo hostäiti leipoo jotakin, sitä odotellessa :P

Eilen lähettiin joskus puol 12 ajamaan Papillion nimistä paikkaa, joka on niinku Omahan eteläosassa. Sielä katteltiin hostvanhempien tyttären pojan jalkapallopeli ja sitte lähettiin ruokaostoksille. Ekaks poikettiin kuiteskin Kohl's nimisessä vaateparatiisissa! Se oli iiiiiso paikka missä oli kaikkee vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kenkii, laukkuja ja sitte jotai sisustusjuttuja. Vaatteet oli pääasiassa sellasia J.Lo Collection, Rock&Republick, Lauren Conrad, SimplyVeraVeraWang yms. mistä sais suomes maksaa jonkun verran mutta täälä ne oli samaa hintaluokkaa kun joku Only tai Veromoda.
En mää sieltä kuiteskaa mitää ostanu ku kävästiin vaan pikasesti.
Matka jatku sitten ruokaostoksille. Oonkohan jo maininnu siitä kuinka valtavia nää ruokakaupat on? Mentiin Walmartiin ja sielä lähin sitte omille teilleni kun oli kaikenlaista ostettavaa, mm. koulujuttuja. Hah, olisin varmaan tarvinu kartan!
No, lopulta kuitenki selvittiin sieltä kaupasta kunnialla ulos ja lähettiin hakeen hostisää sellasesta Buffalo nimisestä paikasta mihin ihmiset menee yleensa katteleen kaikkia pelejä ym. Tää isä oli kattomassa baseball peliä silläaikaa kun me käytiin kaupas.
No sielä oli sitte istumassa myös mun kaks host-siskoo, ja jumituttiin siihen pariks tunniks :D Nää laitto mut mm. maistaan RootBeer nimistä juomaa, mikä maistuu vähän hammastahnalle. En tykänny..
Tultiin kotio joskus 7 aikaan ja mulla oli ihan karsee nälkä, mut ei me syöty sitte enää mitää. Nää syö 2 ateriaa päivässä ja se on outooooo.  Eilen söin aamupalan (2 paahtoleipää) ja Tonnikala-salaatti leivän Panera Breadissa.

Tiettekö mikä vielä ärsyttää? Nää on ihan urheiluhulluja. Seuraa jääkiekkoo, amerikkalaista futista, lentopalloo, koripalloo ja kaikista hulluimmin baseballia. Kokoajan on joku näistä seittemästä telkkarista päällä ja sieltä tulee joku peli. Mutta mutta mtta ei eurooppalaista jalkapalloo.. Ja tiettekö mikä alko tällä viikolla? Englannin valioliiga!
En urheiluu hirveesti seuraa, mutta valioliiga, mestareiden liiga, euroopan- ja maailmanmestaruuskisat sekä tietty lätkän MM on jotai mitä haluun nähä. En ny tarkota et oon tullu tänne vaan roikkumaan TV:n eessä, mut kun ei mulla tällähetkellä oo mitään muutakaan menoo nii mitäs sitte vaikka haluisin kattoo pari peliä? No, ne ottelut mitä haluisin kattoo (Chelsean pelit) tulee FOXsoccer tai ESPN kanavalta. Täälä ei näy FOXsoccer ja ne kaks otteluu mitkä näkyy ESPN:ltä tulee sunnuntaisin, 7:45am... Joten Iltalehden tulospalvelu♥
Tää on muutes aika hassuu, koska vihaan pelata jalkapalloo mutta rakastan kattoo sitä :3

we♥it

♥Anni

PS. I ♥ Monkeybread!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti