24.3.2012

the panic is here

Toimitin tässä pienen laskutoimituksen ja päädyin siihen tulokseen että jos mulle löydetään isäntäperhe ajoissa, niin jäljellä on noin 121 päivää ja sitten jo hengitänkin ilmaa atlantin tuolla puolen. 121!!! Pieni paniikki iski kun toi päivien määrä tuli tietoon! Tuollon alkaa valmennusleiri joko Rhode Islandilla tai Vermontissa, en tiiä vielä kumpaan paikkaan pääsen. Tuonne valmennusleirille tulee kaikki EF  vaihtarit jotka on menossa myös USA:an. Jos oikein oon ymmärtäny niin pääsen leirille jos mulle on löytyny perhe ja koulu 2 viikkoo ennen kun tää valmennusleiri alkaa.. Sitä siis odotellessa, peukut pystyyn että kaikille leirille haluaville löydetään perheet ajoissa! 

BTW, mitenköhän mä taas sorruin koneelle kesken kokeisiin lukemisen? :/ 

22.3.2012

take it on video.

Tän päivän ohjelman oli tarkotus olla videon tekemistä. Mun pitää siis tehdä EF:lle video jonka ne voi näyttää mun isäntäperhe-ehdokkaille. Tää ei oo pakkollinen, mutta aattelin että sellanen olis kiva tehdä :)
Tässä astu esiin mun yks paha puoleni: laiskuus. Pääsin tässä videon tekemisessä jopa niinkin pitkälle että jaksoin ladata videonmuokkaus ohjelman mun koneelle. Siihen se sitten jäikin.
Jotenkin - vaikka oon kattelu vaikka kuinka monen muun vastaavan videon - en vaan tiiä mitä mun pitäis sanoo... Any ideas? Ohjeet oli esitellä ittensä, perheensä ja mahdollisesti vähän kotipaikkakuntaa ja koulua. Onneks tää ei oo pakollinen, koska en todellakaan oo varma saanko edes alotettua tätä.
Koeviikkokin hiippailee nurkan takaa ja lukemisen vois toki alottaa... Viis päivää aikaa. Että sellasta tälläkertaa :/
Videonteon sijaan vietinkin mukavan iltapäivän Maol-taulukoiden ja laskimen seurassa

Joskus sitä miettii että mihin noitakin laskuja muka tarvii...

Ideoita videoon siis saa antaa jos suinkin sellasia tulee mieleen :)


20.3.2012

start

Heips vaan kaikille!

Ihan ensiks haluan sano että tää on mun elämäni ensimmäinen blogi, joten teksti ei nyt aluks ainakaan ole mitään maailman mahtavinta, mutta kyllä se tästä :)

Tätä blogia kirjoittelee (kohta) 16 vuotias tyttö joka on jo muutamia vuosia pyöritellyt päässään tällaista ajatusta: minä lähden vaihto-oppilaaksi!!Ja niinhän mä lähdenkin. Heinäkuun lopulla, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Kohdemaaksi valitsin Yhdysvallat, sillä kieli mitä haluan oppia on englanti, ja USA tuntuu ihanan monipuoliselta maalta joten ehdin vuoteni aikana kokea vaikka mitä :)

Miksi lähden?
(Lyhyesti ja ytimekkäästi) :
A. Englanninkielen taito.
B. Uusien kulttuurien tunteminen.
C. Itsenäistyminen.
D. Ystäviä maailmalta. (tässä auttaa ihana järjestöni EF jonka kautta olen jo tutustunut muihin EF vaihtareihin ympäri maailmaa)


Something 'bout me:

Eli olen melkein 16 vuotias lukiolainen. Koulumenestyksestäni voi olla montaa mieltä, mutta ainakin minut hyväksyttiin vaihto-ohjelmaan joten... Asun kotona perheeni kanssa johon kuuluu äiti, isä, sisko ja veli.


Harrastan ratsastusta (harrastanut 7 vuotta ja toivon pystyväni jatkamaan sitä vaihtarinakin) sekä lukemista. 
Vapaa-aikani vietän siis, tallilla, lukien tai kavereitten kanssa. 


Siinä vähän minusta. Tää oli nyt tämmönen pikapostaus mutta ei se varmaan haittaa :)